Maak kennis met onze nieuwe reporter, Sara Berende

Hoi! Mijn naam is Sara Berende en ik ben de nieuwe reporter van de VOG. Ik zal jullie, de leden van de VOG, de komende tijd benaderen voor een interview over het ondernemerschap. Dit houdt in dat ik bij jullie langs zal gaan om op een laagdrempelige manier een aantal vragen te stellen over jullie als ondernemer. Elke week wordt er een interview uitgewerkt en dit verschijnt in de vorm van een artikel in de wekelijkse nieuwsbrief.

Portret 26 maart 2Ik zal mezelf eerst even voorstellen, zodat jullie een beetje een idee hebben van wie er langs komt. Ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Raamsdonk. Ik speel graag dwarsfluit, dit doe ik bij de Harmonie Sint-Bavo in Raamsdonk. Daarnaast sport ik ook graag. Mijn ouders hebben een eigen bedrijf, Aannemersbedrijf Berende, en dat is ook hoe ik in contact ben gekomen met de VOG.

Ik heb op de middelbare school mijn gymnasiumdiploma behaald en momenteel zit ik in het eerste jaar van de opleiding Communicatie. Ik ben volop aan het leren over de ins en outs van het communicatievak en het bevalt me erg goed. Het lijkt me heel leuk om mijn kennis en mijn vaardigheden in de praktijk te mogen brengen!

Ik heb er zin in, hopelijk jullie ook!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.