Loopbaanadvies 45+ voor werknemers

Ben jij 45-plus en wil je weten hoe je gezond en vitaal de pensioenleeftijd kunt bereiken?

Kosteloos loopbaanadvies 45-plussers
Ben jij 45-plus en wil je weten hoe je gezond en vitaal de pensioenleeftijd kunt bereiken? Heb je moeite om je huidige functie vol te houden, fysiek of mentaal? Krijgt je functie een andere invulling of moet jij je voorbereiden op een andere functie? Vraag je je af of er binnen de organisatie nog plek voor je is en als dat niet zo is, hoe jij dan nog aansluiting houdt bij de arbeidsmarkt?

Margolin kan je helpen bij het beantwoorden van dergelijke loopbaanvragen. Een advies van onze loopbaanadviseur is gratis, omdat het ministerie van Sociale Zaken tijdelijk de ontwikkeling van 45-plussers steunt met het Ontwikkeladvies 45+.

Wat houdt loopbaanadvies 45+ in?
Een loopbaanadviestraject voor 45-plussers bestaat uit vier individuele gesprekken met een van onze loopbaanadviseurs. We kijken samen naar je kwaliteiten, talenten en ambities. En ook naar knelpunten of mogelijke knelpunten in de toekomst. Samen bepalen we de concrete stappen die nodig zijn om het verdere verloop van je loopbaan vorm te geven. De adviseur legt dit vast in een persoonlijk ontwikkelplan.

Meer informatie
Margolin geeft dit advies kosteloos en vrijblijvend als je hiervoor in aanmerking komt. Je kunt dit traject zelf bij ons aanvragen, er is geen toestemming nodig van je werkgever. Wil je meer informatie over de regeling, of wil je werkgever wellicht meer weten, lees dan het leaflet voor  werknemers en  werkgevers. Bel 088 – 277 88 05 of vul het contactformulier in. We staan je graag te woord.

Bron: Margolin.nl

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.