Loopbaanadvies 45+ voor werknemers

Ben jij 45-plus en wil je weten hoe je gezond en vitaal de pensioenleeftijd kunt bereiken?

Kosteloos loopbaanadvies 45-plussers
Ben jij 45-plus en wil je weten hoe je gezond en vitaal de pensioenleeftijd kunt bereiken? Heb je moeite om je huidige functie vol te houden, fysiek of mentaal? Krijgt je functie een andere invulling of moet jij je voorbereiden op een andere functie? Vraag je je af of er binnen de organisatie nog plek voor je is en als dat niet zo is, hoe jij dan nog aansluiting houdt bij de arbeidsmarkt?

Margolin kan je helpen bij het beantwoorden van dergelijke loopbaanvragen. Een advies van onze loopbaanadviseur is gratis, omdat het ministerie van Sociale Zaken tijdelijk de ontwikkeling van 45-plussers steunt met het Ontwikkeladvies 45+.

Wat houdt loopbaanadvies 45+ in?
Een loopbaanadviestraject voor 45-plussers bestaat uit vier individuele gesprekken met een van onze loopbaanadviseurs. We kijken samen naar je kwaliteiten, talenten en ambities. En ook naar knelpunten of mogelijke knelpunten in de toekomst. Samen bepalen we de concrete stappen die nodig zijn om het verdere verloop van je loopbaan vorm te geven. De adviseur legt dit vast in een persoonlijk ontwikkelplan.

Meer informatie
Margolin geeft dit advies kosteloos en vrijblijvend als je hiervoor in aanmerking komt. Je kunt dit traject zelf bij ons aanvragen, er is geen toestemming nodig van je werkgever. Wil je meer informatie over de regeling, of wil je werkgever wellicht meer weten, lees dan het leaflet voor  werknemers en  werkgevers. Bel 088 – 277 88 05 of vul het contactformulier in. We staan je graag te woord.

Bron: Margolin.nl

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.