pluslid-badge

SdR Management B.V.

A. Roland Holstlaan 23
4942 ED
Raamsdonksveer
06-24887282
sander@sdr-management.nl
website: https://www.sdr-management.nl

Met SdR Managent B.V. help ik als zelf(ver)standig ondernemer andere startende ondernemers middels coaching bij het op de rit krijgen van hun eigen bedrijf (zelfstandig of MKB), en ben daarnaast actief als interim-(programma of lijn)manager. Mijn kracht ligt op het grensvlak tussen Organisatie en Informatie (technologie). Het is mijn ambitie met Informatie als enabler, organisaties efficiënter, effectiever en klantgerichter te laten functioneren.

Als interim-manager was ik eerder verantwoordelijk voor diverse fusies, ontvlechtingen en vernieuwingen van het IT-platformen bij o.a. grote ziekenhuizen (ETZ, Bravis, ADRZ, JBZ, CWZ), GGD’en (GGD regio Utrecht, GGD Hollands Midden, GGD GHOR Nederland), Veiligheidsregio’s (Veiligheidsregio Brabant-Noord) en energie maatschappijen (Delta). Uitgangspunten hierbij zijn implementaties van o.a. de ISO en NEN normeringen geldend voor de betreffende organisaties (NEN7510, ISO27001) en aansluiting op de landelijke handreikingen voor architectuur (VERA, NORA, GEMMA, PETRA, CORA, WILMA en Nictiz).

Ten tijde van Corona was ik verantwoordelijk voor het opzetten van de IT organisaties van diverse GGD’en met ieder hun eigen ondersteunende infrastructuur, gebaseerd en aansluitend op wat er op dat moment voor handen was bij de lokale GGD. Gezamenlijk ondersteunden deze IT organisaties zo’n 12.000 medewerkers van de lokale GGD’en en voorzagen ze zo’n 18% van Nederland van een test- en vaccinatie voorziening.

Binnen mijn werkzaamheden ben ik ambitieus en altijd op zoek naar het hogere niveau. Of dit nu om processen, procedures of hardware en infrastructuur gaat, probeer ik altijd de volgende stap te behalen. Middels de opgedane kennis een sterke speler kijkend naar ICT procesverbetering, procesinrichting en procesimplementatie. Ik kom afspraken na en draag zorg voor heldere, duidelijke en eerlijke communicatie. ‘Nee’ is hierin met de juiste motivatie een heel goed een geaccepteerd antwoord. Het afstemmen van de verwachtingen is hierin mijn sleutel om in een optimale samenwerking de vooraf afgestemde mijlpalen tijdig, binnen budget en volgens vereiste kwaliteit op te leveren.