pluslid-badge

Rodenburg Installatiebedrijven BV

Lissenveld 2
4941 VL
Raamsdonksveer
+31 (0)162 – 51 54 50
info@rodenburg-bv.nl
website: https://www.rodenburginstallatiebedrijven.nl/

Rodenburg kan als totaalinstallateur elke technische installatie voor u realiseren vanaf
het prilste begin.
Wij verzorgen voor u het ontwerp, de engineering en de aanleg van alle gebouw gebonden installaties zowel in utiliteit als in woningen.

Ons vakgebied beslaat elektro, sanitair, verwarming en koeling, luchtbehandeling en  warmtepompinstallaties en niet te vergeten: duurzaamheid en domotica.
Op alle projecten van enige omvang zetten wij een leidinggevende monteur in, die zich vooraf grondig heeft verdiept in de ins en outs van het desbetreffende project. Deze medewerker blijft gedurende de hele looptijd van het project het vaste, directe aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

U hebt dus slechts met één partij te maken voor de totale techniek en dat is wél zo makkelijk, Rodenburg typeert zich als een informele organisatie met betrokken medewerkers, die kwaliteit willen leveren en trots zijn op hun werk, waardoor de onderlinge samenwerking bijzonder goed is. Een bedrijf is net zo goed als haar medewerkers, want zonder mensen is er geen bedrijf.

Het streven naar optimale kwaliteit gedijt het best in een bouwteam situatie, waarbij het delen van kennis, transparantie en vertrouwen de belangrijkste bestanddelen zijn voor een goede samenwerking tussen architect, bouwkundig aannemer en technisch aannemer Rodenburg,

Geen karwei is te klein of te groot voor Rodenburg: wij installeren met plezier uw nieuwe cv ketel, airconditioner of warmtepomp. Wij vervangen met plezier uw wastafel of waterkraan.
Uw elektra groepenkast vervangen of uitbreiden kunnen wij vanzelfsprekend ook.

BEZOEK WEBSITE

PROJECTEN

CONTACT