Landelijke Natuurwerkdag! HELP ONS MEE

Zaterdag 2 november is het weer landelijke natuurwerkdag in het Koningspark, gaan we het opgeknapte park winterklaar te maken.

Wat gaan we doen?
We gaan rondom het grote gazon de opgekomen zaailingen van elzen, esdoorns en vlierstruiken verwijderen. Verder is het ruimen van zwerfafval altijd een punt van aandacht. Een deel van het snoeiafval zullen we laten liggen zodat kleine zoogdieren en insecten een plek hebben om te overwinteren. Het bootcampterrein zal ook flink schoongemaakt worden, zodat doorgewinterde sporters ook de komende maanden in het park terecht kunnen.

Vrijwilligers gezocht
Om dit werk uit te voeren hebben we wel hulp nodig. Want zonder vrijwilligers kunnen we het park niet zo mooi maken als we willen. We zijn dus op zoek naar enthousiaste mensen die graag buiten bezig zijn en de handen uit de mouwen willen steken. Verstand van planten hoef je niet te hebben, want we gaan aan de slag onder leiding van een paar mannen met echt groene vingers.

Aan de slag of kennismaken
Lijkt het je leuk om betrokken te zijn bij de ontwikkelingen en onderhoud van het Koningspark? En ben je graag buiten bezig? Kom dan op 2 november naar het Koningspark in Raamsdonksveer. We starten om 9.30 uur en rond 15.00 uur willen we afronden. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd. Je kan uiteraard ook alleen ’s ochtends of ’s middags komen. Graag even aanmelden als je mee wilt lunchen. Dat kan via https://www.natuurwerkdag.nl/locatie/koningspark, door een mail te sturen naar john@hetkoningspark.nl of te bellen met John Gaasbeek, 06-51622255. Ook voor meer informatie over de natuurwerkdag of het Koningspark kan je hier terecht.

PS Kan je zelf niet, maar weet je wel iemand die dit leuk zou vinden? Stuur dan deze mail dan door en maak ook anderen enthousiast!

Ons correspondentie adres is:
Stichting Koningspark
Koningstraat 48A
4941 GX  Raamsdonksveer

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.