Krakers op Dombosch

Op Dombosch is sinds korte tijd een pand gekraakt. Op het moment dat de krakers dit pand moeten verlaten zoeken zij een nieuw onderkomen. Het is niet ondenkbaar dat zij op Dombosch een nieuwe locatie vinden. Het is daarom verstandig wanneer u een leegstaand pand in bezit heeft dit te laten beheren door een leegstandsbeheerder. Hiermee voorkomt u dat het pand gekraakt wordt met alle bijkomende gevolgen van dien.

Op het moment dat uw pand gekraakt wordt kunnen de politie en de gemeente weinig voor u betekenen. U moet dan aangifte doen bij de politie en zelf een civiele procedure starten om de krakers uit uw pand te krijgen. Om dat te voorkomen kunt u dus een leegstandsbeheerder in de arm nemen die er voor zorgt dat uw pand weer gebruikt wordt en het niet aantrekkelijk is voor krakers.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek Het Brandhuys

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “Het Brandhuys”

Donderdag 9 november was het bedrijfsbezoek bij VOG-lid Het Brandhuys. Eigenaar David Joosen is een ambachtelijke koffiebrander gevestigd in het industriële erfgoed van de Dongecentrale. Met 45 aanwezigen was het maximumaantal deelnemers bereikt en hadden we dus een mooie opkomst. De aanwezigen ontvangen met (uiteraard) koffie en wat lekkers.
Na een korte introductie werden zij opgedeeld in 3 groepen en kregen ze per groep afwisselend een rondleiding, barista-workshop en uitleg over koffiebranden.

Connecting Generations beeldmateriaal

Terugblik op het succesvolle evenement ‘Connecting Generations’

Op 12 oktober bracht het ‘Connecting Generations’ evenement de gemeente Geertruidenberg, de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG) en het Dongemond college samen voor een inspirerende bijeenkomst onder leiding van dagvoorzitter Rom van Oers (VOG). Dit evenement bood aan meer dan 100 deelnemers de kans om diepgaand inzicht te verkrijgen in de verschillen tussen generaties, van babyboomers tot Generatie Z.