Komt u ook een kijkje nemen?

Op zaterdag 15 juni trekt net als voorgaande jaren een stoet van trucks en lachende gezichten door onze gemeente.

Veel vrijwilligers, sponsoren en truckers zetten zich ieder jaar in om mensen met een beperking, hun familie en vrienden een leuke dag te bezorgen. Na een uitgebreid ochtendprogramma door met name omliggende gemeenten, rijden de trucks rond 14.30 uur Raamsdonksveer binnen.

Dit jaar is de route wat gewijzigd. De stoet gaat niet over de Keizersdijk, maar vervolgt de weg vanaf de Wilhelminalaan, langs de St. Jozeflaan, Grote Kerkstraat, Rembrandtlaan, Pieter Breughelstraat en Het Spant. Vervolgens zal vanaf de rotonde bij Zalencentrum Boelaars, de gebruikelijke route over de Keizersdijk, Maasdijk etc. gereden worden.

Houdt u er rekening mee dat het centrum van Raamsdonksveer rond half 14:30/15:00 uur tijdelijk lastig te bereiken is. Meer informatie over de truckrun vindt u op: www.veersetruckrun.nl. Wij zien u graag langs de route om de chauffeurs en deelnemers enthousiast te begroeten!

Bron: Gemeente Geertruidenberg

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.