Komt u ook een kijkje nemen?

Op zaterdag 15 juni trekt net als voorgaande jaren een stoet van trucks en lachende gezichten door onze gemeente.

Veel vrijwilligers, sponsoren en truckers zetten zich ieder jaar in om mensen met een beperking, hun familie en vrienden een leuke dag te bezorgen. Na een uitgebreid ochtendprogramma door met name omliggende gemeenten, rijden de trucks rond 14.30 uur Raamsdonksveer binnen.

Dit jaar is de route wat gewijzigd. De stoet gaat niet over de Keizersdijk, maar vervolgt de weg vanaf de Wilhelminalaan, langs de St. Jozeflaan, Grote Kerkstraat, Rembrandtlaan, Pieter Breughelstraat en Het Spant. Vervolgens zal vanaf de rotonde bij Zalencentrum Boelaars, de gebruikelijke route over de Keizersdijk, Maasdijk etc. gereden worden.

Houdt u er rekening mee dat het centrum van Raamsdonksveer rond half 14:30/15:00 uur tijdelijk lastig te bereiken is. Meer informatie over de truckrun vindt u op: www.veersetruckrun.nl. Wij zien u graag langs de route om de chauffeurs en deelnemers enthousiast te begroeten!

Bron: Gemeente Geertruidenberg

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.