Kennismakingslunch met burgemeester Witte

Vrijdag 22 november was de kennismakingslunch tussen de nieuwe burgemeester Marian Witte en het bestuur van de VOG.

Een mooie gelegenheid om de nieuwe burgemeester kennis te laten maken met dé ondernemersvereniging van de gemeente, met meer dan 300 leden een behoorlijke club, en te horen wat de VOG zoal doet.

De lunch begint met een korte introductie over de historie van de VOG door voorzitter Louis de Wit. Naast een stukje historie vertelt hij over voortgang de vereniging heeft gemaakt gedurende de jaren en wat de toekomst visie van de vereniging is. En we hebben grootste plannen! De huidige VOG heeft ondernemers namelijk veel te bieden, zoals de wekelijkse nieuwsbrief die naar ruim 1.200 zakelijke e-mailadressen wordt verzonden, de website met al het nieuws en aankondigingen, de vacaturebank, VOG Academy, de 2 informatiezuilen langs de invalswegen waarop gecommuniceerd wordt tegen een laag tarief voor VOG leden, etc, etc. De diversificatie binnen de vereniging wordt toegelicht, waarbij er een specifiek programma is voor bepaalde groepen ondernemers, zoals de Industrie en Horeca en Retail waar ook aparte coördinatoren voor zijn.

Na een korte voorstelronde spraken we over diverse onderwerpen waar ondernemers mee kampen. Zo werden bijvoorbeeld de omgevingsvisie plannen besproken en de problematiek rondom de invulling van vacatures. Plannen werden besproken om deze thema’s gezamenlijk aan te pakken.

Een goed startschot voor een constructieve samenwerking!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.