Kansen in online communicatie

‘Chaos creates opportunity’. Zeker als het om online communicatie gaat. Er is nog nooit zoveel vraag geweest naar middelen, content creatie, online tools om zichtbaar te worden via het internet.

online-shopping_t20_LQG3RP

Verkoop via online webshops boeken de afgelopen weken recordomzetten. Videoconferentietools gaan skyhigh op dit moment, het gebruik ervan groeit exponentieel. Prijzen van Facebook Ads zijn een stuk goedkoper geworden om meer bedrijven de kans te geven zich te profileren via deze weg. De gemiddelde tijd dat mensen op Social Media actief zijn is de laatste week enorm gestegen. En ook bij (kleinere) ondernemers ontstaan creatieve concepten en oplossingen.

Zo is er de beweging #supportyourlocal ontstaan, die mensen oproept om bij het doen van boodschappen en onlineshoppen eerst te kijken bij jouw lokale ondernemers, die het geld in deze tijd goed kunnen gebruiken. Ook zijn er een hoop winkels die hun website of Instagram nu gebruiken als webshop voor het verkopen van hun producten. Kortom, laat je juist nu inspireren door wat er om je heen (en online) gebeurt. Wellicht zitten er ideeën en kansen die ook voor jouw onderneming van toepassing zijn!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Jessica Eland – Jes! Marketing

Heb jij ook kennis te delen? Laat het ons weten! Academy@vog.nl

Coördinator VOG Academie – Sabine van der Hulst

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.