Kansen in online communicatie

‘Chaos creates opportunity’. Zeker als het om online communicatie gaat. Er is nog nooit zoveel vraag geweest naar middelen, content creatie, online tools om zichtbaar te worden via het internet.

online-shopping_t20_LQG3RP

Verkoop via online webshops boeken de afgelopen weken recordomzetten. Videoconferentietools gaan skyhigh op dit moment, het gebruik ervan groeit exponentieel. Prijzen van Facebook Ads zijn een stuk goedkoper geworden om meer bedrijven de kans te geven zich te profileren via deze weg. De gemiddelde tijd dat mensen op Social Media actief zijn is de laatste week enorm gestegen. En ook bij (kleinere) ondernemers ontstaan creatieve concepten en oplossingen.

Zo is er de beweging #supportyourlocal ontstaan, die mensen oproept om bij het doen van boodschappen en onlineshoppen eerst te kijken bij jouw lokale ondernemers, die het geld in deze tijd goed kunnen gebruiken. Ook zijn er een hoop winkels die hun website of Instagram nu gebruiken als webshop voor het verkopen van hun producten. Kortom, laat je juist nu inspireren door wat er om je heen (en online) gebeurt. Wellicht zitten er ideeën en kansen die ook voor jouw onderneming van toepassing zijn!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Jessica Eland – Jes! Marketing

Heb jij ook kennis te delen? Laat het ons weten! Academy@vog.nl

Coördinator VOG Academie – Sabine van der Hulst

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.