Inloopavond Hooipolderplus-plan 24 april

Rijkswaterstaat begint in 2022 met de verbreding van de A27. Dit leidt onder andere tot het afsluiten van de bestaande op- en afrit 34 nabij de watertoren.

Verbreding A27. © Rijkswaterstaat

De verkeerstromen gaan hierdoor ingrijpend veranderen. Plaatselijk leidt dit mogelijk tot knelpunten in de bereikbaarheid, leefbaarheid en verkeersveiligheid. Zo neemt het verkeer op de binnendoorroute van Raamsdonk naar Waspik toe (het zogenaamde Lint).

Aanvullende maatregelen
Samen met de gemeente Waalwijk werkten wij aan een maatregelenpakket om de mogelijke overlast van de verbreding te beperken. Deze maatregelen kunnen wij tot 1 juli 2019 indienen bij de provincie Noord-Brabant. De provincie heeft aangegeven maximaal 5 miljoen te subsidiëren, mits de maatregelen een bijdrage leveren aan de bereikbaarheid van de regio.

Inloopavond 24 april
Graag informeren wij over deze maatregelen. Daarom organiseren wij op woensdag 24 april een inloopavond. Er vindt geen plenaire opening plaats, daarom bent u welkom tussen 19.30 tot 21.30 uur in het Ontmoetingcentrum, Kerkplein 5 in Raamsdonk. U hoeft zich hier niet voor aan te melden.

Meer informatie
Als u vragen heeft, kunt u terecht bij Lars van der Kaa, projectleider bij de gemeente Geertruidenberg, via ons telefoonnummer 14 0162.

Bron: gemeente Geertruidenberg

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.