Informatiebijeenkomst nieuwbouw De Riethorst

Dit kunnen we natuurlijk alleen realiseren samen met omwonenden, ondernemers, scholen en clubs/verenigingen.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de nieuwe Riethorst. We streven ernaar dat deze zorglocatie een buurtfunctie gaat vervullen. Dit kunnen we natuurlijk alleen realiseren samen met omwonenden, ondernemers, scholen en clubs/verenigingen. Tijdens de informatiebijeenkomst op donderdag 24 oktober lichten we graag onze visie toe. U bent van harte welkom!

Kijk voor meer informatie op de website www.deriethorststromenland.nl of meld u aan door een mail te sturen naar communicatie@drsn.nl.

Bron: De Riethorst Stromenland – 26-9-2019

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.