Infoavond nieuwe hoogspanningsverbinding

Op donderdag 7 november is er een informatieavond over de nieuwe hoogspanningsverbinding Zuid-West 380 kV van Rilland naar Tilburg.

Deze avond wordt het gekozen tracé en het vervolgproces toegelicht. Er zijn medewerkers van TenneT en het ministerie aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

U bent van harte welkom op donderdag 7 november van 19.00 tot 21.00 uur bij Boelaars Zalencentrum, Keizersdijk 48, Raamsdonksveer. Het is een vrije in- en uitloop.

Ga voor meer informatie naar de website van Zuid-West 380 kv Oost.

Bron: gemeente Geertruidenberg

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.