Hulp voor ondernemers met 155-Help-een-bedrijf

Bijna iedere ondernemer heeft wel eens een periode waarin het met het bedrijf niet gaat zoals het zou moeten. Raadpleeg ‘155-Help-een-bedrijf’ kosteloos.

Voor welke vraagstukken?

Bij 155-Help-een-bedrijf kunt u terecht met al uw vragen wanneer u als ondernemer tegenwind ervaart zoals:

  • een teruglopende omzet
  • een conflictsituatie
  • vragen over de financiering
  • organisatorische vraagstukken

Met behulp van een ervaren ondernemersadviseur wordt samen met u direct uw situatie in kaart gebracht en wordt er gekeken naar mogelijke oplossingen.155-Help-een-bedrijf is geheel kosteloos.

‘155-Help-een-bedrijf’ is een initiatief van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf.

Op www.155.nl vindt u meer informatie over wat 155-Help-een-bedrijf voor u kan betekenen. Op de website kunt u ook een scan doen om te zien of u in aanmerking komt voor een ondernemersregeling voor financiële hulp. Op werkdagen kunt u bellen met 155 via 088-9990155.

Bron: Gemeente – 06-01-2020

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.