Hulp voor ondernemers met 155-Help-een-bedrijf

Bijna iedere ondernemer heeft wel eens een periode waarin het met het bedrijf niet gaat zoals het zou moeten. Raadpleeg ‘155-Help-een-bedrijf’ kosteloos.

Voor welke vraagstukken?

Bij 155-Help-een-bedrijf kunt u terecht met al uw vragen wanneer u als ondernemer tegenwind ervaart zoals:

  • een teruglopende omzet
  • een conflictsituatie
  • vragen over de financiering
  • organisatorische vraagstukken

Met behulp van een ervaren ondernemersadviseur wordt samen met u direct uw situatie in kaart gebracht en wordt er gekeken naar mogelijke oplossingen.155-Help-een-bedrijf is geheel kosteloos.

‘155-Help-een-bedrijf’ is een initiatief van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf.

Op www.155.nl vindt u meer informatie over wat 155-Help-een-bedrijf voor u kan betekenen. Op de website kunt u ook een scan doen om te zien of u in aanmerking komt voor een ondernemersregeling voor financiële hulp. Op werkdagen kunt u bellen met 155 via 088-9990155.

Bron: Gemeente – 06-01-2020

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.