Hoezo, te veel toeristen?

Dan kom je toch gewoon naar ons!

Geertruidenmountain?

Amsterdam wordt overstroomd door toeristen. Het zijn er zoveel dat de overlast van toeristen zelfs moet worden aangepakt. Maar gelukkig is er ook nog Geertruidenberg. De ‘oudste stad van Holland’ heeft nog wel wat ruimte voor extra toeristen. Bekijk in de video of de buitenlandse toeristen de Amsterdamse grachten willen inruilen voor ‘Geertruidenmountain’.

Verslaggever Raymond Merkx probeert toeristen in Amsterdam over te halen om naar Geertruidenberg te komen. Bekijk in deze video of dat lukt.

Bron: Omroep Brabant.nl – 21-10-2019

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.