Helpt u de Sint er een feestje van de maken?

De activiteiten van het Sinterklaas Comité zijn grotendeels afhankelijk van de financiële spontaniteit van winkeliers en bedrijfsleven. 

Met uw steun kunnen wij alle kinderen een mooi feest bezorgen! Voor dit jaar zoeken wij sponsoren die voor een groot of klein bedrag naar keuze ons Sinterklaasfeest willen steunen!

Mogen wij op u rekenen? Niet alleen Sinterklaas, de Pieten en het Sinterklaas Comité, maar ook alle kinderen waarderen uw bijdrage enorm! Als bedrijf met werknemers met kleine kinderen en die dan ook nog in onze gemeente wonen, heeft ieder bedrijf wel iets met de intocht en de uittocht die regionaal heel erg hoog staat aangeschreven. Veel ouders komen juist naar onze gemeente om de intocht bij te wonen.

Alle donaties zijn welkom, maar ook zijn er sponsorpakketten mogelijk. Vanaf 100 euro ontvangt u gratis entree tickets voor de kindermiddag in het Dongemond College inclusief een aantal consumpties. U kunt ook Sinterklaas bij u op het werk laten komen. Donateurs krijgen een factuur ter hoogte van het sponsorbedrag, zodat het als kosten geboekt kan worden. Wilt u hier meer informatie over ontvangen, stuur dan een mail: sinterklaas@sintgeertruidenberg.nl

Bron: Sint Nicolaas Comité Raamsdonksveer – Geertruidenberg

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.