Help mee tijdens NLdoet!

Zaterdag 16-03-2019 is het weer NLdoet, In het Koningspark in R’veer gaan we  aan de slag om het opgeknapte park voor te bereiden op het voorjaar.

Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 is het weer NLdoet, de landelijke vrijwilligersdagen georganiseerd door het Oranjefonds. In het Koningspark in Raamsdonksveer gaan we op zaterdag 16 maart lekker aan de slag om het opgeknapte park voor te bereiden op het voorjaar.

Wat gaan we doen?

We willen met een groep vrijwilligers weer aan de slag in het Koningspark om het klaar te maken voor het komende voorjaar. Een aantal “vergankelijke” onderdelen, zoals houtsnipperpaden en wilgentenen vlechthek moeten hoognodig aangevuld worden met nieuw materiaal. Ook zijn er een aantal andere werkzaamheden die we gaan uitvoeren zoals het verwijderen van opschot van elzen en vlieren.

Vrijwilligers gezocht

Om dit werk uit te voeren hebben we wel hulp nodig. Want zonder vrijwilligers kunnen we het park niet zo mooi maken als we willen. We zijn dus op zoek naar enthousiaste mensen die graag buiten bezig zijn en de handen uit de mouwen willen steken. Verstand van planten hoef je niet te hebben, want we gaan aan de slag onder leiding van een paar mannen met echt groene vingers.

Aan de slag of kennismaken

Lijkt het je leuk om betrokken te zijn bij de ontwikkelingen en onderhoud van het Koningspark? En ben je graag buiten bezig? Kom dan op 16 maart naar het Koningspark in Raamsdonksveer. We starten om 10.00 uur en rond 16.00 uur willen we afronden. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd. Je kan uiteraard ook alleen ’s ochtends of ’s middags komen. Graag even aanmelden als je mee wilt lunchen. Dat kan via https://www.nldoet.nl/klus/koningspark-voorjaarsklaar-maken, door een mail te sturen naar john@hetkoningspark.nl of te bellen met John Gaasbeek, 06-51622255. Ook voor meer informatie over NLdoet of het Koningspark kan je hier terecht.

PS Kan je zelf niet, maar weet je wel iemand die dit leuk zou vinden? Stuur dan deze mail dan door en maak ook anderen enthousiast!

Bron:  Stichting Koningspark

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.