Help mantelzorgers een extra steuntje in de rug te geven

Surplus voert voor de gemeente Geertruidenberg het mantelzorgbeleid uit. Mantelzorgers hebben het nu extra zwaar tijdens de coronacrisis. Surplus is op zoek naar bedrijven die deze mantelzorgers een extra steuntje in de rug willen geven door een kleine bijdrage te doen in de vorm van een waardering.

Ze hebben zo’n 560 mantelzorgers in het bestand. Natuurlijk zou het mooi zijn om hen een mooie kaart, attentie of een gevuld ‘Take care tasje’ aan te kunnen bieden. Gedacht kan worden aan een attentie, een gift, een tegoedbon of een schenking van een product zodat we er iets moois van kunnen maken of via een verloting kunnen verdelen.

Namens Surplus en de gemeente Geertruidenberg daarom onderstaande oproep:

De Coronatijd vraagt extra veerkracht vooral van de mantelzorgers. Zou u als ondernemer mantelzorgers een hart onder de riem willen steken? Als tegenprestatie willen we vanuit Surplus met u meedenken over Mantelzorg & Werk. Wilt u een attentie, product, presentje, waardebon beschikbaar stellen, neem dan contact op met Petra de Kramer van Surplus (petra.dekramer@surplus.nl)

 

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.