Heerehuys in Raamsdonksveer blijft dicht

Broeders ziet er van af. Het wil maar niet lukken met de exploitatie van ’t Heerehuys.

De Veerse dag, met muziekoptredens, trekt massa’s mensen naar het Heereplein, zoals hier in 2014. Op de achtergrond het witte Heerehuys. © foto Stichting Evenementen Raamsdonksveer

De beoogde nieuwe uitbater Ronald Broeders ziet er toch vanaf. Een weekje was hij open met de kermis, waarop hij al muntjes verstrekte voor de Veerse dag in september.

Maar dat was te optimistisch blijkt nu, want het Heerehuys blijft dicht. Broeders trekt zich terug. ,,Ik zie er van af”, meldt hij op de Facebookpagina van de Zeven Zusters, het horecagedeelte in het ontmoetingscentrum in Raamsdonk waar Broeders de scepter zwaait. Hij gaat op zoek naar een ‘waardig opvolger’, schrijft hij.

Over het hoe en waarom dat hij is afgehaakt wil hij niets kwijt.,,Ik geef geen commentaar “, zegt hij over de telefoon.

Zijn stap is opmerkelijk omdat Broeders in juni met trots meldde dat hij grand-café het Heerehuys, dat leegstond sinds de uitbater was gestopt, zou gaan overnemen. Toen: ,,Wij zijn met z’n zessen een horecagezin, de kinderen volgen ook horeca-opleidingen. Ik ben er heel enthousiast over. Het is een locatie midden in het centrum van Raamsdonksveer. Bovendien vind ik dat het Heerehuys gewoon met de kermis open moeten zijn.“

Na de kermis zou hij het pand gaan restylen. Naast de functie als café wil deB roeders ook lunches aanbieden.

Het mocht er dus niet van komen. De muntjes die hij heeft verkocht kunnen tot 24 augustus ingeleverd worden bij de Zeven Zusters in Raamsdonk.

Bron: BN De Stem – Marja Klein Obbink 25-07-19

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.