Harold Bouwens: “Kwaliteit is leidend”

Harold Bouwens is fysiotherapeut met zijn eigen praktijk in Raamsdonksveer: ‘Fysiotherapie Harold Bouwens’. Hier lees je zijn verhaal en zijn zicht op het ondernemerschap!

Door Sara Berende

Harold Bouwens is geboren en getogen in Raamsdonksveer en wist al op vroege leeftijd dat hij iets wilde doen met sporten en bewegen. Zodoende heeft Harold bij het CIOS de opleiding ‘sportleider’ afgerond, maar hierbij miste hij het stukje ‘zorg’. Harold wilde mensen helpen met sporten en bewegen en kreeg zo interesse in fysiotherapie. Hij besloot daarin verder te studeren en heeft zijn bachelors en masters degree in fysiotherapie behaald.

P1040460.JPG

Na het halen van zijn diploma’s heeft Harold voor verschillende fysiotherapeuten gewerkt. Harold heeft daar altijd het idee gehad dat de aangeboden zorg kwalitatief beter kon en koos er daarom voor om zijn eigen praktijk op te zetten. In 2001 startte Harold zelfstandig ‘Fysiotherapie Harold Bouwens’, toen nog in de garage bij zijn ouderlijke huis. In 2007 greep hij de kans om een praktijk aan huis te realiseren in de Kuiperijstraat, aan de rand van Dombosch 1, en inmiddels heeft hij een sterk team van 4 fysiotherapeuten om zich heen.

De coronacrisis heeft er helaas voor gezorgd dat Harold zijn praktijk voor 9 weken heeft moeten sluiten. Om zijn team aan het werk te houden, is Harold daarom begonnen met het videobellen van zijn cliënten. Samen met zijn team heeft Harold in de afgelopen maanden de zorg succesvol voor kunnen zetten via het beeldscherm. Zelf heeft Harold in die tijd ook andere activiteiten naast zijn praktijk gedaan, zoals het opnemen van Webinars.

In de praktijk zijn kwaliteit en professionaliteit zaken die bij Harold hoog op de agenda staan. Harold en zijn team zetten zich dagelijks in om de zorg zo doelmatig, efficiënt en effectief in te richten. Daarbij is het van belang dat zij constant up-to-date blijven door bijscholing. “Stilstand is achteruitgang”, volgens Harold. Door middel van cursussen is het team altijd op de hoogte van de nieuwste kennis en ontwikkelingen. Hierdoor biedt Harold veel specialisaties aan op het gebied van fysiotherapie, kijk daarvoor op zijn website: www.fysiotherapie-bouwens.nl.

Harold haalt veel voldoening uit zijn ondernemerschap. Door het runnen van zijn eigen praktijk kan hij doen waar hij goed in is en probeert hij er alles uit te halen wat erin zit. Een kwalitatief sterke praktijk is voor Harold dan ook waardevoller dan de grootte ervan. Harold geeft ook aan andere ondernemers mee dat je als ondernemer tevreden moet zijn met dat wat je bereikt hebt. “Groter hoeft niet altijd beter te zijn, kwaliteit is leidend”, aldus Harold.

Wilt u ook kwalitatief sterker in uw schoenen staan? Kom erachter wat de VOG u kan bieden en word lid!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.