Grootse entree van Marian Witte

Onder begeleiding van gilde Sint Bavo en de Bergsche Battery kende Marian Witte een grootse entree in het Fort St. Gertrudis.

Marian Witte met Wim van de Donk en haar voorganger Jan Luteijn bij het oude stadhuis van Geertruidenberg. © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Daar werd ze vrijdagmiddag geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Geertruidenberg.

Toespraken waren er onder meer van commissaris van de koning Wim van de Donk en de lokale politicus Albert Smit. Daarin werd vooruitgekeken op een aantal uitdagingen voor de kersverse burgemeester. Zoals de toekomst van de Amercentrale en knooppunt Hooipolder. Een van haar eerste klussen is om zaterdag de lunchbar Lola in Raamsdonksveer officieel te openen. Witte was eerder wethouder en raadslid in de gemeente Oosterhout voor Gemeentebelangen.

Wim van de Donk en Marian Witte in Fort St. Gertrudis.
Wim van de Donk en Marian Witte in Fort St. Gertrudis. © Pix4Profs/Casper van Aggelen
Bron: BN De Stem – Sjoerd Marcelissen 04-10-19

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.