Grootse entree van Marian Witte

Onder begeleiding van gilde Sint Bavo en de Bergsche Battery kende Marian Witte een grootse entree in het Fort St. Gertrudis.

Marian Witte met Wim van de Donk en haar voorganger Jan Luteijn bij het oude stadhuis van Geertruidenberg. © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Daar werd ze vrijdagmiddag geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Geertruidenberg.

Toespraken waren er onder meer van commissaris van de koning Wim van de Donk en de lokale politicus Albert Smit. Daarin werd vooruitgekeken op een aantal uitdagingen voor de kersverse burgemeester. Zoals de toekomst van de Amercentrale en knooppunt Hooipolder. Een van haar eerste klussen is om zaterdag de lunchbar Lola in Raamsdonksveer officieel te openen. Witte was eerder wethouder en raadslid in de gemeente Oosterhout voor Gemeentebelangen.

Wim van de Donk en Marian Witte in Fort St. Gertrudis.
Wim van de Donk en Marian Witte in Fort St. Gertrudis. © Pix4Profs/Casper van Aggelen
Bron: BN De Stem – Sjoerd Marcelissen 04-10-19

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.