Gratis webinar steunmaatregelen coronavirus voor ondernemers

De overheid heeft maatregelen ingevoerd om het Coronavirus zo goed mogelijk te bestrijden. De volksgezondheid staat uiteraard voorop. Dat deze maatregelen jou als ondernemer hard kunnen treffen, realiseren we bij Alfa accountants en adviseurs maar al te goed. Wij begrijpen dat dit een onzekere periode is voor jullie allen.

Gelukkig heeft de overheid ook een breed pakket aan steunmaatregelen beschikbaar gesteld om de economische gevolgen van het coronavirus zo goed mogelijk op te volgen en jou als ondernemer de impact van het virus op de organisatie zoveel mogelijk te beperken.

Een greep uit de maatregelen:

  • Bijzonder uitstel van betaling voor belastingaanslagen;
  • Uitstel van aflossingen op banklening mogelijk;
  • NOW-regeling;
  • Bijzondere bijstand voor zelfstandigen;
  • Overheidsmaatregelen voor liquiditeitstekorten.

Op donderdagmiddag 26 maart 2020 van 16:00 uur tot 17:00 organiseert Alfa accountants een gratis webinar. In dit webinar worden de aangekondigde maatregelen ter bestrijding van de volgen van het coronavirus besproken.

Je hoeft je niet van te voren aan te melden, door het openen van de link deel je mee aan het webinar: https://www.alfa.nl/actueel/webinar-steunmaatregelen-coronavirus-voor-ondernemers

Mocht het tijdstip niet passen in jouw agenda, kun je aanmelden voor onze nieuwsbrief waarin een link naar het webinar is opgenomen.

 

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.