Gezocht: WordPress virtuoos!

We zoeken een ECHTE WordPress deskundige die het bestuur kan helpen onze website verder te ontwikkelen.

De VOG communiceert iedere dag. Via de website, wekelijks via de nieuwsbrief, in De Langstaat, maar ook op de digitale reclamezuilen in het dorp! En we willen het nog beter doen…

Daarom zoeken we iemand die ons daarbij kan helpen. Een WordPress virtuoos lijkt ons een aangewezen man of vrouw. Iemand die ons kan helpen om de website te verbeteren, helpen de nieuwsbrief beter te integreren, misschien automatische koppeling met ‘print’ en de reclamezuilen?

We hebben volop ideeën en plannen, maar we zoeken meer deskundigheid. We kunnen natuurlijk met Google op zoek gaan naar iemand of een bedrijf. Maar liever vinden we iemand hier in Geertruidenberg die het leuk vindt om in een super dynamische omgeving -met bijzondere persoonlijkheden- samen te werken aan onze ondernemersvereniging.

Ben jij nou zo iemand? Doe een mailtje naar info@vogweb.nl en we nemen absoluut contact met je op 😉

Bron: Bestuur VOG

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.