Geweldige 2e zondagmiddag “Zomertoer Geertruidenberg”

Prachtig weer, volle terrassen, veel gezelligheid en “smart op de Mar(k)t” in Geertruidenberg!


Zondagmiddag 30 juni was het zover, de 2de editie van de “Zomertoer Geertruidenberg”. De Zomertoer is een initiatief van de Gemeente Geertruidenberg en ondernemers van de Markt. Stadspromotor Joyce Hijmans tekent voor de organisatie! Ook afgelopen zondag was het weer een succes met Smartlappen op de Markt. Uit alle straten die op de markt uitkomen, kwamen rond de klok van 14.00 uur, mensen aangelopen of gefietst. Heel mooi om te zien dat er zoveel mensen de Markt in Geertruidenberg wisten te vinden.

De terrassen rondom en op de Markt zaten inmiddels al behoorlijk vol, toen Wethouder John van Vugt het openingswoordje hield en waarna Dennis van der Stelt de sfeer er meteen in wist te brengen.

Ondertussen komen we de breed lachende Joyce Hijmans tegen, Stadspromotor Gemeente Geertruidenberg en organisator Zomertoer Geertruidenberg. Ze is trots dat er zoveel enthousiaste mensen vanuit Geertruidenberg maar ook van elders, naar de gezellige Markt zijn gekomen. “Hier doen we het voor: levendigheid en gezelligheid!”

Het optreden van Rooie Rico XXXL maakte de middag compleet, heerlijke smartlappen galmden over de Markt en de interactie met Rooie Rico en het publiek was vermakelijk!

Na heel veel positieve en enthousiaste reacties maken we ons op voor het volgende evenement op zondag 7 juli “De Kruipwedstrijd en Picknick op de Markt” van Sjaak de Hoogh.

En zondagmiddag 14 juli komt de zomertoer weer terug met de regionale coverband XQ’s Mi en Queen Coverband: Crazy Little Things!

Volledige agenda Zomertoer:
14 juli: Queen Tribute
21 juli: Akoestische middag
04 augustus: Jazz middag
11 augustus: Belgische middag
18 augustus: Korenmiddag
25 augustus: Zydecomiddag

 

Houdt voor meer informatie over alle evenementen, de Facebook pagina’s van Geertruidenberg en Stadspromotor Geertruidenberg goed in de gaten! Ook in de diverse weekbladen en op de SLOG komt alle informatie aangaande de Zomertoer voorbij.

Bron: De Stadspromotor Joyce Hijmans

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.