GENiaal: Duurzaamheid, Techniek & Onderwijs

GENiaal gaat plaatsvinden op het Dongemond College. Noteer dit vast in je agenda! Duurzaamheid in Techniek en Onderwijs.

Ontdek de 7 werelden van Techniek
In het GENiaal OntdekLab is er voor iedereen wel iets te ontdekken, te bouwen en te experimenteren. Daarmee laten wij zien hoe breed duurzaamheid en techniek is en hoe diep het in onze samenleving en het onderwijs is geworteld.

GENiaal OntdekLab tijdens het Geniaal Tech Event
Het GENiaal OntdekLab organiseren wij nu op het Dongemond College voor kinderen van groep 6, 7 en 8 van de basisscholen en de brugklassers 1 en 2. De bezoekende kinderen kunnen aan de slag gaan met verrassende proefjes en interessante onderzoekjes op het gebied van techniek en duurzaamheid.

Kom op zaterdag 5 oktober a.s. samen met je ouders naar het Dongemond College, doe mee in de 7 werelden van Techniek en ontdek hoe leuk dit kan zijn!


Kijk voor meer informatie op www.GENiaal.nu of neem contact op via de contactpagina.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.