Uitnodiging: Hoe krijgt u de gemeente als klant?

Op dinsdag 17 maart van 16.30 tot 19.00 bij Boelaars Zalencentrum aan de Keizersdijk 48 geven de inkopers van de gemeente tekst en uitleg.

U rijdt langs zwembad De Schans in Geertruidenberg. Van binnen hoort u dat de bouwvakkers de muren slopen. Buiten ziet u mannen met bouwhelmen het sloopmateriaal naar de containers dragen. Als eigenaar van een sloopbedrijf vraagt u zich af waarom de gemeente u niet vroeg voor deze werkzaamheden. De frustratie komt naar boven.

Herkent u dat? Dit is natuurlijk maar een voorbeeld. Als gemeente zetten wij tal van opdrachten uit. Niet alleen voor bouwprojecten, maar ook voor straatwerkzaamheden, groenvoorzieningen en facilitaire zaken. Wilt u weten hoe u in aanmerking komt voor zo’n opdracht? Kom dan naar deze informatieavond. U komt erachter hoe we onze opdrachten uitzetten en aanbesteden. Ook krijgt u informatie over opdrachten die op de planning staan, de nieuwe normbedragen voor aanbestedingen, de lokale economische cijfers en het online platform Tenderned waarop u zich kunt inschrijven voor opdrachten. Misschien staat een van onze opdrachten wel op uw lijf geschreven!

Voor wie
De avond is bedoeld voor ondernemers uit de gemeente Geertruidenberg. Het maakt niet uit in welke sector u zit. We hebben een breed aanbod aan opdrachten.

Programma:
16.00 – 16.30 uur: inloop

16.30 – 16.45 uur: ontvangst door wethouder John van Vugt

16.45 – 17.30 uur: presentatie over het inkoopbeleid en de aanbestedingen

17.30 – 18.30 uur: borrel en kennismaking met inkopers gemeente

Meld u aan
Komt u ook? Meld u voor 13 maart aan via n.dekort@geertruidenberg.nl.

Bron:

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten