Geertruidskerk zamelt voedsel in op Winterfair

Tijdens de Winterfair op zaterdag 7 december zamelt de Geertruidskerk voedsel in voor de voormalige Weggeefwinkel.

Inzameling bij een voedselbank © Reinier van Willigen

De weggeefwinkel in Geertruidenberg is opgeheven omdat op die locatie nieuwe woningen worden gebouwd.

De Stichting Behoud Geertruidskerk wil mensen die het financieel wat minder hebben, toch de mogelijkheid bieden om met de kerst iets lekkers op tafel te zetten. Bij de weggeefwinkel konden mensen terecht die net een paar euro teveel verdienen om voor de Voedselbank in aanmerking te komen.

Iedereen kan tussen 15.00 en 21.00 uur houdbare voedselproducten of kerstpakketten afgeven in de Geertruidskerk op de Markt. Of het nu gaat om pakken pasta en rijst, koekjes, houdbare melk of shampoo.

Bron: BN De Stem – Marja Klein Obbink 05-12-19

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.