“Gebroeders Ko on Tour met ……. “

Per 1-1’20 gaan wij rijden met een nieuwe Tourwagen, u kunt met ons meerijden om uw bedrijf of merk te promoten.

Hallo,

Wij zijn de Gebroeders Ko uit Raamsdonksveer en al vele jaren de meest succesvolle Feest-Act van Nederland en België maar ook actief in Duitsland.
Per 1 januari 2020 gaan wij met een nieuwe Tourwagen rijden en wij willen u als bedrijf of merk de mogelijkheid bieden om met ons mee te rijden om zodoende uw bedrijf of merk te promoten.
Voor onze Tourwagen zullen wij een opvallend ontwerp laten maken. Er is ruimte voor 1 tot maximaal 10 promotionele uitingen: “Gebroeders Ko on Tour met ……. “.

Deze Tourwagen als voorbeeld met 1 sponsor

Mocht u interesse hebben dan gaan wij graag met u in gesprek om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen en maken wij graag een vrijblijvende offerte.

Vriendelijke groeten,

Ton Koopmans
06-53802461
ton@gebroedersko.nl
www.gebroedersko.nl 

 

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.