Fysiotherapie Harold Bouwens

Veel specialisaties en hoge kwaliteit, gecombineerd met Brabantse gezelligheid.

Als je bij Fysiotherapie Harold Bouwens in de praktijk aan de Kuijperijstraat 34 in Raamsdonksveer binnenstapt vallen twee zaken op. Er heerst een gemoedelijke en gezellige sfeer, maar tegelijkertijd voelt het alsof je als cliënt in de best mogelijke handen bent met jouw klacht. En dat is precies het gevoel dat Harold Bouwens met zijn team wil uitstralen. “We houden van de brabantse gezelligheid, maar zijn tegelijkertijd een van de meest ontwikkelde praktijken in de fysiotherapie.”

Het lijstje met specialisaties is indrukwekkend. “We zijn een praktijk met veel inhoud”, geeft Bouwens aan. “De specialisaties zijn verdeeld over een aantal mensen. Sommige dingen raken elkaar en we ondersteunen elkaar, daar zit een goede wisselwerking.”

Het aanbod is groot, van Shockwave Therapie tot Oedeemtherapie. Maar men is bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in de ouder wordende mens en in niet aangeboren hersenletsel. Onderscheiden doet de fysiotherapiepraktijk onder meer met echografie. “Binnen de huidige tijd is dat niet meer weg te denken uit de fysiotherapie. Ik denk wel eens: hoe deden we dat vroeger.” Er staat een fraai apparaat in de behandelkamer, daarmee is het mogelijk om tot in detail te zien wat het probleem is. “Je kunt heel specifiek kijken, je kunt de neusharen bij wijze van spreken tellen.”

Het echoapparaat is het beste van het beste. “Het is niet voor niets dat bij AZ en Ajax hetzelfde apparaat staat. Daar gaat het om grote bedragen. Maar bij ons gaat het om mensen, dus wil je gelijkwaardige apparatuur. We vragen geen extra geld, het zit bij het onderzoek in. Maar het is een absolute meerwaarde, het maakt het werk beter. En een cliënt kan soms twee tot drie weken eerder weer sporten of werken, omdat je heel goed kunt zien of alles weer heel is.”

Het beste voor de cliënt
“Sommige mensen kopen een cabriolet als ze 40+ zijn, ik heb een echoapparaat gekocht”, zegt Bouwens met een grote glimlach. Juist dat het zijn werk beter maakt, is belangrijk voor de fysiotherapeut. “Ik heb zeventien jaar in het eerste elftal van verschillende verenigingen gespeeld. Ik deed dat zo graag dat sporten, dat ik ook snap dat het vervelend en frustrerend is voor mensen die dat even niet kunnen doen. Maar dat is ook voor niet-sporters, mensen willen snel weer aan het werk zijn, thuis de tuin kunnen doen of in hun vrije tijd met hun kind op de rug lopen.”

“In het begin haalt iedere fysio alle technieken in huis die een ander heeft, maar op een gegeven moment wil je stappen maken. Wij gaan verder in innovatie, zijn een praktijk die voorloopt. Wij zijn geen grijze massafysiotherapiepraktijk”, zegt Bouwens, die vol passie over zijn vak praat.

Samen hetzelfde doel
Bij Harold Bouwens Fysiotherapie zijn ze bezig met innovatie en wetenschappelijke onderbouwingen, maar tegelijkertijd blijft men dicht bij de mensen die in de praktijk komen. “We hebben megaveel te bieden, maar daarnaast willen we ook gewoon een warme en gezellige praktijk zijn. Brabantse gezelligheid en gemoedelijkheid, dat is belangrijk. Men heeft het wel eens over een lage drempel, hier is geen drempel. Mensen moeten zich hier fijn voelen. Jong of oud, heel jong of heel oud. Samen werken we met een doel aan een klacht.”

Fysiotherapie Harold Bouwens
Kuijperijstraat 34
4942VM Raamsdonksveer
www.fysiotherapie-bouwens.nl

Bron: VOG Redactie

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.