Fortune Coffee regio Breda viert derde lustrum!

Gisteren vierde de familie Van Meggelen het 15-jarig bestaan van Fortune Coffee regio Breda.  Prima koffie, geweldig bedrijf, Chapeau!!

Antoine, Kees, Robbie, Roy en Petra van Meggelen vierden onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega’s, buren, klanten en andere koffieliefhebbers hun 15 jarig bestaan in hun pand aan de Brasem 46a te Raamsdonksveer.

De distributieruimte was verbouwd tot een ware discotheek met dj en lichtshow. Buiten sierde hun Fortune Coffee-truck, een ambachtelijke friettent, een Springkussen, statafels en feestverlichting.
Na een korte toespraak met een samenvatting over de groei van het bedrijf in de afgelopen 15 jaren, bleef het nog lang gezellig op het Dombosch.

De familie vermelde verheugd dat veel gasten een donatie hebben gedaan volgens de cadeautip ten bate van UCCF (Uganda Child Care Foundation). Zij bedanken nogmaals iedereen voor hun donatie.

Klik hier voor de Fotogallery van het 15-jarig bestaan Fortune Coffee woensdag 29 mei 2019.

 

Bron: VOG Redactie

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.