Fortune Coffee regio Breda viert derde lustrum!

Gisteren vierde de familie Van Meggelen het 15-jarig bestaan van Fortune Coffee regio Breda.  Prima koffie, geweldig bedrijf, Chapeau!!

Antoine, Kees, Robbie, Roy en Petra van Meggelen vierden onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega’s, buren, klanten en andere koffieliefhebbers hun 15 jarig bestaan in hun pand aan de Brasem 46a te Raamsdonksveer.

De distributieruimte was verbouwd tot een ware discotheek met dj en lichtshow. Buiten sierde hun Fortune Coffee-truck, een ambachtelijke friettent, een Springkussen, statafels en feestverlichting.
Na een korte toespraak met een samenvatting over de groei van het bedrijf in de afgelopen 15 jaren, bleef het nog lang gezellig op het Dombosch.

De familie vermelde verheugd dat veel gasten een donatie hebben gedaan volgens de cadeautip ten bate van UCCF (Uganda Child Care Foundation). Zij bedanken nogmaals iedereen voor hun donatie.

Klik hier voor de Fotogallery van het 15-jarig bestaan Fortune Coffee woensdag 29 mei 2019.

 

Bron: VOG Redactie

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.