Fluidor Equipment B.V. wint Innocent Supplier Award!

Wij feliciteren VOG-lid Fluidor Equipment met het winnen van een Innocent Supplier Award! Met het behalen van de award ‘Best Blender Enabler’ krijgt Fluidor een mooie bekroning op hun werk. Lees hieronder meer over de award en het werk van Fluidor!

Door Sara Berende

Innocent is een bedrijf dat vruchtsappen en smoothies produceert en is voor 90% in handen van Coca-Cola. Naast dat Innocent drankjes produceert, zijn ze ook heel bewust bezig met de wereld om hun heen. Het bedrijf wil graag iets bijdragen aan het oplossen van de grote vraagstukken waar onze planeet mee te maken heeft. Innocent is daarom erg bezig met duurzaamheid en zet zich in voor goede doelen.

Sinds kort heeft Innocent de bouw van een nieuwe, CO2-neutrale fabriek gestart. Deze komt te liggen in Rotterdam. Bij deze aanbouw zijn veel partijen bij betrokken en ook Fluidor Equipment is door Innocent benaderd. Fluidor zoekt bij procesproblemen naar oplossingen en daarin staat vooral het voorkomen van verspilling van grondstoffen centraal.

Fluidor heeft hiervoor een systeem ontwikkeld die voorkomt dat er grondstoffen achterblijven in de leidingen, de FluiVac. Met dit systeem heeft Fluidor dé oplossing voor het verminderen van de afvalstromen en het systeem reduceert daarnaast ook het verbruik van vers water enorm. Een zeer duurzame oplossing voor Innocent dus, waar Fluidor een mooie award voor heeft ontvangen! Meer informatie over dit systeem vindt u hier: https://vogweb.nl/fluivac-duurzame-oplossing-voor-reinigen-leidingen.

De awards worden jaarlijks uitgereikt en in 10 categorieën vallen er prijzen te winnen. “Een leuk aspect”, vertelt Erik Stasse directeur van Fluidor, “is dat andere genomineerden ook indirect betrokken zijn bij Fluidor.” In andere categorieën waren er winnaars die hun kennis en technologie bij Fluidor hebben gehaald. Een mooie gedachte dus!

Erik Stasse vertelt dat bij dit project ook toeleveranciers uit Dombosch zijn betrokken. “Wij zijn wel de toeleverancier van Innocent, maar zonder onze eigen toeleveranciers hadden we dit project niet kunnen realiseren.” Erik bedankt hen allen voor hun inzet!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten