Finale Leeuwinnen op groot scherm op de Markt

Op initiatief van Ingrid Schellvis plaatsen de VOG en Gemeente zondag 7 juli een groot scherm op de Markt voor dé FINALE!

Finale Wereldkampioenschap damesvoetbal 2019 te zien op groot scherm op de Markt. Foto: KNVB

Na een kortstondig telefonisch overleg tussen Ingrid Schellvis en Louis de Wit (VOG) was het plan besproken een heel groot videoscherm te plaatsen op de Markt in Geertruidenberg. Meteen heeft Louis contact gezocht met het college van B. en W.  Ook wethouder Mike Hofkens was meteen enthousiast.

Ingrid heeft ondertussen contact gehad met Wim van LEDscreen4Rent&Sale in de Oranjestraat te Raamsdonksveer (overigens nóg geen VOG-lid) en na het groene licht was de opdracht snel gegeven.

Een mooi voorbeeld van hoe een initiatief met wat welwillende medewerking heel snel gerealiseerd kan zijn.

Daarom: het wordt schitterend weer, kom allemaal zondag 7 juli naar de Markt in Geertruidenberg en beleef de Picknickplaats, het Kruipparcours en geniet van de muziek met o.a. Kaz Lux met aansluitend de Finale van het Wereldkampioenschap Damesvoetbal 2019, waarin ónze Oranje Leeuwinnen strijden tegen de meisjes van de V.S., op een héél groot videoscherm.

Heel veel plezier zondag!

Bron: VOG Redactie

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.