Enquête KVO-b voor Dombosch en Pontonnier

Alle ondernemers op Dombosch en Pontonnier hebben een brief  ontvangen. Een belangrijk criterium is de respons op de enquête. Vult u hem in?

Verenigde Ondernemers Geertruidenberg en de gemeente willen voor de bedrijventerreinen Dombosch en Pontonnier het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) behalen. Inmiddels is er een KVO-werkgroep geformeerd waar VOG, ondernemers, brandweer, politie, beveiligingsbedrijf en gemeente aan deel neemt. Deze werkgroep gaat zich inspannen om het Keurmerk te behalen en heeft de ambitie uitgesproken om de komende drie jaar te gaan samenwerken aan een schoon, heel en veilig bedrijventerrein.

Afgelopen week hebben alle ondernemers van de bedrijventerreinen Dombosch en Pontonnier een brief hierover ontvangen met het verzoek om een enquête in te vullen. Een belangrijke criteria om in aanmerking te komen voor een Keurmerk, is de respons op de enquête. Met het invullen van deze enquête draagt u dus bij aan het behalen van het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Bent u ondernemer op bedrijventerrein Dombosch en/of Pontonnier dan horen wij graag uw mening. Via deze link kunt u de enquête invullen: https://mkbnl.socratos.net/direct/dombosch.

Voor eventuele vragen over de enquête of KVO bedrijventerreinen Dombosch en Pontonnier kunt u contact opnemen met Nicole de Kort, zij is bereikbaar via n.dekort@geertruidenberg.nl of 0162- 579 687.

Bron: gemeente Geertruidenberg

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.