EnergieWonen/ZON7 en EWiS overname door Essent

Op 8 januari 2019 maakt Remco van Vemden de overname bekend.

Vandaag heeft Essent aangekondigd dat wij, EnergieWonen / ZON7 en EWiS, met hen zijn overeengekomen om onze bedrijven over te nemen. Wij zijn blij en trots dat we onze bedrijfsactiviteiten versterkt gaan voortzetten met Essent en haar Service Partners. Essent heeft een landelijk netwerk van Service Partners die verschillende aan energiegerelateerde diensten leveren. Zo levert en installeert Volta Solar in Limburg net als wij zonnepanelen. Met deze overname zijn wij onderdeel geworden van dit sterke netwerk, terwijl we onze bedrijfsactiviteiten zelfstandig voortzetten. Tegelijkertijd profiteren we van de slagkracht, expertise en middelen van Essent en haar Service Partners.

Wat verandert er voor u?
In principe verandert er niets. Onze bedrijven blijven met hetzelfde hoge serviceniveau en dezelfde kwaliteit hard werken aan het tevreden maken van onze groeiende groep klanten. Met Essent krijgen we wel toegang tot meer kennis binnen het netwerk van vergelijkbare Service Partners, en daar zijn we erg blij mee.

Nog vragen?
Als u over deze aankondiging nog vragen heeft, sta ik u uiteraard graag te woord. In dat geval kunt u contact met uw contactpersoon binnen EnergieWonen/ZON7/EWiS. Ik vertrouw erop u op deze manier goed te hebben geïnformeerd!

Met een zonnige groet,

Remko van Vemden
Directeur

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.