Electro World Thijssen viert zijn 2 jarig bestaan!

Nu 2 jaar verder is er in zijn winkel veel veranderd. Het assortiment is flink uitgebreid!

Electro World is een formule die klaar staat voor u. Met een breed assortiment en persoonlijk advies zorgen ze ervoor dat u altijd met een aankoop naar huis gaat waar u tevreden over bent. Daarnaast onderscheidt Electro World Thijssen zich in het ontzorgen van de klant. Het resultaat is dat Electro World Thijssen de afgelopen twee jaar een grote klantenkring heeft opgebouwd en klaar is voor de toekomst om deze nog groter te maken.

Hoe het ooit begon:
Gert-Jan Thijssen startte zijn liefde voor Elektronica in 1998 bij Mikro Electro te Raamsdonksveer. Na zeventien jaar bij Mikro Electro kwam er in 2015 een eind aan deze naam. Gert-Jan Thijssen wist het “Raamsdonksveer en omstreken verdient een echte service winkel” Na 2 jaar achter de schermen werken aan zijn plan kwam hij in oktober 2017 terug als zelfstandige franchise-ondernemer in hetzelfde pand te Raamsdonksveer. Electro World Thijssen was een feit. Nu 2 jaar verder is er in zijn winkel veel veranderd. Het assortiment is flink uitgebreid! Het ervaren team van Electro World Thijssen zorgt voor het beste advies op maat; ze doen met een excellente service net dat stapje meer voor de klant.

Door Jan Hoek

“Juist als lokale ondernemer willen wij een afgestemd advies kunnen geven. Wij verkopen wat de klant wil en passen ons assortiment hierop aan. Het grote voordeel voor de klant is dat wij alles zelf doen; vanaf de inkoop, levering, installatie of inbouw tot en met de (after)service. Daarbij zijn we heel flexibel en leveren wij wanneer het de klant het beste uitkomt”, stelt de in Raamsdonksveer geboren en tegenwoordig in Geertruidenberg woonachtige Gert-Jan Thijssen. Hij krijgt in zijn fraaie winkel ondersteuning van een ervaren team, bestaande uit Eduard Sandig die al sinds 1991 werkzaam is in de branche en Dennis de Wit die zich sinds 2004 bezighoudt met consumentenelektronica. Ook verkoopster Angelique van Dongen is een van de vertrouwde gezichten in de winkel. Gert-Jan vervolgt zijn verhaal: “Via trainingen over de laatste ontwikkelingen in onze branche, verzorgd door Electro World, is de klant verzekerd van het beste advies. Onze service gaat echt heel ver. We helpen de klant desgewenst met de installatie of inbouw. We bouwen op verzoek bijvoorbeeld een vaatwasser in en hangen een afzuigkap, maar verrichten ook kleine werkzaamheden. Zelfs het zagen van een keukenblad doen we. Daarnaast beschikken we over een eigen reparatieservice voor bijvoorbeeld een storing aan een huishoudelijk apparaat of als een onderdeel kapot is. We doen er echt alles aan om onze klanten te ontzorgen.” Zelfs kunt u ze bereiken via Whats-App op het vaste nummer 0162-515520 zodat u ten alle tijden informatie en service kan verwachten, zelfs na sluitingstijd. Bij Electro World Thijssen geen ingewikkelde doorkies centrales of 0900 nummers dus.

LED-, OLED- en QLED
Het is ondoenlijk om alle artikelen die Electro World Thijssen levert op te noemen. Stap ook eens binnen bij de winkel aan de Emmastraat in Raamsdonksveer en verbaas u over het enorme aanbod. “We hebben de afgelopen periode in onze winkel flink geïnvesteerd in het assortiment”, vertelt een contente Gert-Jan Thijssen. “Zo hebben we een compleet nieuwe wand met onze uitgebreide collectie LED-, OLED- en QLED tv’s. Het is belangrijk dat de klant de verschillen in beeldkwaliteit ziet, zodat ze een juiste keuze kunnen maken. Ook bij apparatuur op gebied van wassen, drogen, strijken, stofzuigen en klimaatbeheersing is alles overzichtelijk uitgestald, evenals het assortiment op audiogebied, laptops, home-cinema systemen en de koffiezetmachines. We zijn er zeer trots op dat we na een strenge selectie zijn aangesteld als officieel Nespresso-dealer.”

Prijzenfestival
Stilstand is achteruitgang en daarom houdt Gert-Jan en zijn team de ontwikkelingen op de consumenten elektronica markt nauw in de gaten. “We hebben sinds kort een Smart Home afdeling zodat we ook de klanten de nieuwste technieken kunnen tonen” Vaak krijgen ze de vraag: Is dat moeilijk? Hun antwoord: “Nee juist makkelijker! Kom het gewoon proberen” Op afstand lichten bedienen, Radio aanzetten met uw stem, thermostaat automatisch aanzetten als u thuiskomt, Ring deurbel om te zien wie er voor uw voordeur staat.

Het toont de veelzijdigheid en gevarieerdheid van het aanbod van Electro World Thijssen. Overtuig u zelf en loop ook eens binnen in de grote aan de Emmastraat in Raamsdonksveer gevestigde winkel. Eigenaar Gert-Jan en zijn team vieren het tweejarig bestaan van de winkel graag samen met de klant. Zo is er de hele maand oktober een groot prijzenfestijn, waaronder zelfs vijf maal honderd euro shoptegoed en tal van feestelijk en spraakmakend (af)geprijsde artikelen. De koffie staat klaar!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.