Een hartverwarmende boodschap namens de OTG

De Stichting Onderwijs & Techniek Geertruidenberg OTG spant zich in om techniek hoger op de agenda te krijgen van leerlingen van het basisonderwijs en hun ouders.

Door het Coronavirus staat de wereld totaal op zijn kop. Wat ons overkomt is beslist niet fijn en laat ons opnieuw nadenken over wat prioriteit heeft. Er wordt dagelijks aangetoond dat het belangrijk is dat onze Nederlandse maatschappij straks meer aandacht moet besteden aan zelfredzaamheid op velerlei gebied maar het leert ons ook dat we samen veel voor elkaar kunnen krijgen. Deze dagen blijk dat techniek nog altijd erg belangrijk is, de discussies over IC-capaciteit en beademingsapparatuur bevestigen dat. Onze eigen maakindustrie moet aan de slag.

Dat hoger op de agenda krijgen van de techniek doen wij in hele nauwe samenwerking met vele belanghebbenden waarvan ik speciaal noem het onderwijs, de ondernemers, de VOG, Theek 5, de gemeente en de vele individuele vrijwilligers. Die medewerking is altijd hartverwarmend, enthousiast en stimulerend.

Al die mensen die altijd klaar staan om ons te helpen zijn nu druk met het verwerken van de gevolgen van de Coronacrisis, voor zichzelf, hun medewerkers, maar ook voor hun organisaties. Dat heeft de hoogste prioriteit.

Namens alle mensen van de Stichting wil ik laten weten erg begaan te zijn met waar jullie voor staan en jullie veel sterkte, creativiteit, veerkracht en bovenal een goede gezondheid wensen.

We zien uit naar een Coronavrije toekomst waarin we snel weer samen kunnen werken aan de doelstelling van de Stichting.

Namens de Stichting Onderwijs & Techniek Geertruidenberg OTG
Jan van Lith, Voorzitter

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.