Een hartverwarmende boodschap namens de OTG

De Stichting Onderwijs & Techniek Geertruidenberg OTG spant zich in om techniek hoger op de agenda te krijgen van leerlingen van het basisonderwijs en hun ouders.

Door het Coronavirus staat de wereld totaal op zijn kop. Wat ons overkomt is beslist niet fijn en laat ons opnieuw nadenken over wat prioriteit heeft. Er wordt dagelijks aangetoond dat het belangrijk is dat onze Nederlandse maatschappij straks meer aandacht moet besteden aan zelfredzaamheid op velerlei gebied maar het leert ons ook dat we samen veel voor elkaar kunnen krijgen. Deze dagen blijk dat techniek nog altijd erg belangrijk is, de discussies over IC-capaciteit en beademingsapparatuur bevestigen dat. Onze eigen maakindustrie moet aan de slag.

Dat hoger op de agenda krijgen van de techniek doen wij in hele nauwe samenwerking met vele belanghebbenden waarvan ik speciaal noem het onderwijs, de ondernemers, de VOG, Theek 5, de gemeente en de vele individuele vrijwilligers. Die medewerking is altijd hartverwarmend, enthousiast en stimulerend.

Al die mensen die altijd klaar staan om ons te helpen zijn nu druk met het verwerken van de gevolgen van de Coronacrisis, voor zichzelf, hun medewerkers, maar ook voor hun organisaties. Dat heeft de hoogste prioriteit.

Namens alle mensen van de Stichting wil ik laten weten erg begaan te zijn met waar jullie voor staan en jullie veel sterkte, creativiteit, veerkracht en bovenal een goede gezondheid wensen.

We zien uit naar een Coronavrije toekomst waarin we snel weer samen kunnen werken aan de doelstelling van de Stichting.

Namens de Stichting Onderwijs & Techniek Geertruidenberg OTG
Jan van Lith, Voorzitter

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.