Derde informatiezuil aan de Centraleweg is in gebruik genomen

Wethouder Mike Hofkens en VOG-voorzitter Rom van Oers namen afgelopen weekend officieel de derde informatie zuil van de VOG in gebruik. Naast de zuilen aan de invalswegen Maasdijk en Wilhelminalaan in Raamsdonksveer, is er nu ook een digitaal bord geplaatst aan de Centraleweg in Geertruidenberg.

Op deze zuilen staat informatie van de gemeente én kunnen lokale ondernemers adverteren tegen scherpe tarieven.
Nieuw advertentiemodel
Met de ingebruikname van dit derde informatiebord kiezen we er ook voor om het oude advertentiemodel, met keuze uit tijdsblokken en locaties, aan te passen. We gaan voor een vereenvoudiging met meer exposure voor de adverteerders. Vanaf januari 2021 is er 1 vorm van adverteren waarbij advertenties op ALLE drie de borden 24/7 zichtbaar zijn. Dus meer zichtbaarheid voor een lagere prijs per seconde.
Wil je ook adverteren op de VOG informatiezuilen? Op https://vogweb.nl/informatiezuilen/ is meer informatie te vinden en kan je jouw advertentie doorgeven!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.