Derde informatiezuil aan de Centraleweg is in gebruik genomen

Wethouder Mike Hofkens en VOG-voorzitter Rom van Oers namen afgelopen weekend officieel de derde informatie zuil van de VOG in gebruik. Naast de zuilen aan de invalswegen Maasdijk en Wilhelminalaan in Raamsdonksveer, is er nu ook een digitaal bord geplaatst aan de Centraleweg in Geertruidenberg.

Op deze zuilen staat informatie van de gemeente én kunnen lokale ondernemers adverteren tegen scherpe tarieven.
Nieuw advertentiemodel
Met de ingebruikname van dit derde informatiebord kiezen we er ook voor om het oude advertentiemodel, met keuze uit tijdsblokken en locaties, aan te passen. We gaan voor een vereenvoudiging met meer exposure voor de adverteerders. Vanaf januari 2021 is er 1 vorm van adverteren waarbij advertenties op ALLE drie de borden 24/7 zichtbaar zijn. Dus meer zichtbaarheid voor een lagere prijs per seconde.
Wil je ook adverteren op de VOG informatiezuilen? Op https://vogweb.nl/informatiezuilen/ is meer informatie te vinden en kan je jouw advertentie doorgeven!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.