Deel jouw meerwaarde in een VOG-artikel

De VOG Academy staat voor kennis delen. Kennis delen vanuit ons, maar meer nog vanuit de leden onderling. Ook de VOG Academy ontwikkelt zich door en er worden nieuwe plannen gesmeed. Zodra deze nieuwe plannen er zijn, zullen wij dit via deze weg én via onze social media kanalen kenbaar maken.

Voor de leden die nog niet zo bekend zijn met de VOG Academy; je laat hele mooie kansen liggen, die er nu al zijn! Wat er al is, zijn de VOG Academy artikelen die online en offline worden gepubliceerd. Jij mag namelijk jouw kennis delen om van meerwaarde te zijn voor andere leden. Door jouw informatie (dus meerwaarde), te delen via onze artikelen help je andere én vergroot je jouw status als expert op een bepaald gebied. Dit vergroot jouw zichtbaarheid onder de leden en kunnen ze contact met jou opnemen, als ze er meer over willen weten.

Wat niét de bedoeling is, is een verkooppraatje houden. Ik ben er van overtuigd dat wanneer jij inhoudelijke waarde biedt, mensen vanzelf geïnteresseerd raken en meer willen weten. Over jou, óf over jouw producten of diensten.

Wij schrijven het artikel samen, dus het is geen probleem als je zelf geen artikel kan schrijven. Het enige wat je moet doen, is weten welke kennis je wil delen en contact opnemen met mij; Sabine van der Hulst via onderstaand e-mailadres. Dan neem ik contact met je op, om in gesprek te gaan, telefonisch of live. Ik neem dan alle informatie op, en samen zorgen wij dan voor een mooi artikel!

Ben jij de volgende ondernemer die het podium via deze weg wilt pakken? Mail naar: Academy@vog.nl

Coördinator VOG Academie – Sabine van der Hulst

 

 

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.