De Zeven Zusters: ‘Bourgondisch en gastvrij’

RBM Culinair, Sucré & Salé Catering en De Zeven Zusters staan garant voor kwalitatief hoogwaardig maatwerk.

‘Bourgondisch en gastvrij’ en ‘creatieve gerechten met verrassende smaakcombinaties’. Teksten die de activiteiten van RBM Culinair en Sucré & Salé Catering goed samenvatten. De basis van RBM Culinair werd zo’n 25 jaar geleden gelegd door Ronald Broeders die een uitstekende naam én een grote groep vaste klanten opbouwde met onder andere buffetten, barbecues en walking dinners. In 2016 startte zijn partner Geraldine Taalman Sucré & Salé Catering met als specialisaties lunches, belegde broodjes en maaltijdservice. Cateringservice op maat voor bedrijven, evenementen en feesten. Jarenlange kennis en ervaring, gecombineerd met creativiteit en passie, staan garant voor kwalitatief hoogwaardig maatwerk; ook speciale wensen als veganistische en/of vegetarische gerechten zijn geen enkel probleem voor Ronald en Geraldine. September 2018 namen zij ook de horecaexploitatie van het Ontmoetingscentrum in Raamsdonk over, waar ze onder de naam De Zeven Zusters een sfeervol horecabedrijf met fraai terras runnen. En ook daar leveren ze hoogwaardig maatwerk.

“Steeds meer bedrijven bestellen bij ons lunches of maaltijden. Maak maar wat lekkers, is dan vaak de opdracht. Voor ons het bewijs dat we echt het vertrouwen hebben gekregen van de klant”, concludeert een trotse Ronald Broeders. De creatieve gerechten met verrassende smaakcombinaties, worden door Ronald en Geraldine met veel passie gemaakt. En dat proef je! De cateringservice wordt verzorgd voor zowel bedrijven, evenementen en verenigingen als voor particulieren thuis of op locatie. De mogelijkheden zijn met onder meer buffetten, BBQ’s, walking dinners, kookworkshops, lunchgerechten, belegde broodjes en hapjes- of tapasschalen enorm uitgebreid. “Verreweg de meeste producten, waaronder de sauzen en salades, komen uit eigen keuken”, vertellen Ronald en Geraldine. “We verzorgen met regelmaat de catering in de Lambertuskerk bij de meest uiteenlopende gebeurtenissen; dat kan tijdens een bedrijfspresentatie, vergadering, receptie of feest zijn, maar ook bij een concert of een uitvaart. In alle gevallen vullen we de wensen van onze klanten in, waarbij we garant staan voor kwalitatief hoogstaande catering.”

In 1907 vestigden zeven zusters van de Zusters van Schijndel zich in het Adrianus Liefdesgesticht, dat in de volksmond veelal ‘t klooster werd genoemd. In 1972 vertrok de laatste zuster uit Raamsdonk. Zesenveertig jaar later nemen Ronald en Geraldine het horecagedeelte van het Ontmoetingscentrum over en openden ze in september 2018 het bedrijf dat ze, met een knipoog naar het verleden, de naam De Zeven Zusters gaven. Afgelopen weekend werd het prachtige terras in gebruik genomen dat, gezien de aanloop, duidelijk in een behoefte voorziet. Ze vertellen verder over hun horecabedrijf: “Dagelijks, met uitzondering van maandag, kunnen gasten bij ons terecht voor koffie, eventueel met zelfgebakken appeltaart, een drankje en/of hapje. We beschikken over een aantrekkelijke lunchkaart met onder meer belegde broodjes, salades, warme gerechten en niet te vergeten de Adrianus Borrelplank. We schenken tal van speciaal-bieren en hebben ook een uitgebreide wijnkaart; onze wijnen kopen we bij Erna Knook van Vinivisie uit Geertruidenberg. Een bijzonderheid zijn de handgemaakte borrelhapjes, gemaakt door croquetteurs die zichzelf de Heeren van Loosdrecht noemen. In de nabije toekomst willen we verder gaan als brasserie. Uiteraard zijn nog steeds tal van verenigingen te gast bij ons en zijn onze zalen te huur voor allerlei activiteiten.”

Bron: Redactie – J. Hoek 5-6-2019

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.