De WoonPlus Adviseurs realiseren woonwensen

Blijf ik hier wonen of ga ik verhuizen? Moet ik gaan verduurzamen? Kan ik hier blijven wonen, nu ik een dagje ouder word?

Marc Pullen en Rom van Oers

Kan ik de slaapkamer op de benedenverdieping krijgen? Hoe krijg ik mijn woning levensloop- en toekomstbestendig? Allemaal leuk en goed, maar hoe ga ik dat betalen? Hoe kan ik het beste mijn financiële toekomst zo gunstig mogelijk inrichten? Allemaal vragen die onder één dak beantwoord kunnen worden. De WoonPlus Adviseur staat namelijk voor u klaar met raad en daad om uw volledige woonwensen te realiseren. “Geen afzonderlijk overleg met een makelaar, hypotheekadviseur, energiecoach en/of aannemer, maar dankzij onze jarenlange kennis en ervaring in woning-gerelateerde vraagstukken, een compleet, transparant en onafhankelijk aanbod, en desgewenst begeleiding (WoonPlus Regie) tot en met de oplevering. Door deze integrale aanpak zijn wij in staat om met een verrassend laag kostenplaatje te komen”, stellen Marc Pullen en Rom van Oers.

Marc Pullen, directeur/eigenaar van Pullen&Partners Financieel Adviseurs BV en Rom van Oers, directeur/eigenaar van de Business Alignment Group, zijn de bedenkers en oprichters van de formule WoonPlus Adviseurs. “De markt is aan het veranderen en vanuit een visie dat het wonen een centraal en essentieel onderdeel van het leven is en dat daar dan ook het maximale uitgehaald moet worden, zijn we tot deze ijzersterke formule gekomen. De vier pijlers van de WoonPlus Adviseur voor comfortabele wonen zijn: verbouwen of verhuizen, verduurzamen, levensloop- en toekomstbestendig wonen en financieel comfort. Bij verduurzaming volgen we de driestappenstrategie trias energetica en zitten spouwmuurisolatie, vervanging van enkel glas en het plaatsen van zonnepanelen standaard in onze plannen”, begint Marc Pullen zijn verhaal. De WoonPlus 360º woonscan is het startpunt voor het verzamelen, belichten en bespreken van de woonwensen en -eisen die de klant persoonlijk stelt aan het huidige en toekomstige woongenot. Vervolgens worden alle woonwensen in 2D en 3D afgebeeld waardoor die ineens op een realistische manier worden getoond. De visualisatie wordt altijd per woonverdieping opgeleverd en is niet alleen mogelijk bij verbouwingen en aanpassingen, maar ook bij het benoemen van woonwensen voor een nieuwe woning.

WoonPlus Regie
Wensen zijn er om gerealiseerd te worden. Daarvoor is de ‘WoonPlus Regie’ ontwikkeld, die twee fases kent. De eerste fase bestaat uit het opvragen van de kostenramingen en offertes. Tijdens fase 2 geeft de klant de WoonPlus Adviseur de opdracht om de verbouwing, de aanpassingen en/of de verduurzaming van de woning efficiënt en effectief te begeleiding. Ontzorgen in optima forma! “De WoonPlus Adviseurs formule is zeer transparant, zodat de klant niet voor onverwachte kosten komt te staan. Een familie, die in een nogal gedateerde woonboerderij woont, zaten met tal van vragen en benaderde ons. Ze waren al wat op leeftijd en hun woning was slecht geïsoleerd en niet bepaald levensloopbestendig. Via de WoonPlus 360º woonscan en de WoonPlus 2D en 3D visualisaties hebben wij alle wensen binnen hun financiële mogelijkheden op papier kunnen realiseren. Hun reactie over het eindresultaat zegt eigenlijk alles”, concludeert een zeer contente Marc Pullen. De reactie van de betreffende familie zegt veel over de WoonPlus Adviseur-formule. Zij schreven: ‘Er ging een andere wereld voor ons open. Verhuizen? En dan kopen of huren en waar en hoe dan als we met pensioen zijn? We wonen hier zo fijn, maar ja wat doen we als je gezondheid minder wordt en we de trap niet meer kunnen nemen. Als alles goed gaat start in mei onze verbouwing. Super advies, veel respect, waarbij het woord ‘onmogelijk’ niet voorkomt in de vocabulaire van adviseur Marc. Ja, het kan wel! Meedenken en nadenken. Dromen mag, maar wel met de voeten op de grond. Wij zijn erg enthousiast! Bedankt Marc!’ Het zal duidelijk zijn dat de WoonPlus Adviseur ook betrokken is bij fase 2. De formule slaat ook bij jonge echtparen aan. Bij een stel met één kind liep de hypotheek af en zij stonden voor de vraag: blijven wonen en verbouwen of verhuizen. De indeling van de niet al te grote woning was met een opgroeiend kind niet meer geschikt. Aan de hand van de WoonPlus 360º woonscan werd met een stofkam door het huis gegaan, de wensen van de bewoners werden op papier gezet en de WoonPlus Adviseur kwam met een realistisch voorstel, waarbij de woonlasten zelfs omlaag zouden gaan. Hun reactie: ‘Alles klopt in het door Marc voorgelegde plaatje. Het is te mooi om waar te zijn!’ De WoonPlus Adviseur noemt dat het realiseren van alle woonwensen.

De ‘WoonPlus Adviseurs’ is gevestigd aan de Ramgatseweg 7a in Raamsdonksveer en bereikbaar via tel: 088 008 13 00 of email: info@woonplusadviseurs.nl.

Bron: VOG Redactie – Jan Hoek

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek Het Brandhuys

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “Het Brandhuys”

Donderdag 9 november was het bedrijfsbezoek bij VOG-lid Het Brandhuys. Eigenaar David Joosen is een ambachtelijke koffiebrander gevestigd in het industriële erfgoed van de Dongecentrale. Met 45 aanwezigen was het maximumaantal deelnemers bereikt en hadden we dus een mooie opkomst. De aanwezigen ontvangen met (uiteraard) koffie en wat lekkers.
Na een korte introductie werden zij opgedeeld in 3 groepen en kregen ze per groep afwisselend een rondleiding, barista-workshop en uitleg over koffiebranden.

Connecting Generations beeldmateriaal

Terugblik op het succesvolle evenement ‘Connecting Generations’

Op 12 oktober bracht het ‘Connecting Generations’ evenement de gemeente Geertruidenberg, de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG) en het Dongemond college samen voor een inspirerende bijeenkomst onder leiding van dagvoorzitter Rom van Oers (VOG). Dit evenement bood aan meer dan 100 deelnemers de kans om diepgaand inzicht te verkrijgen in de verschillen tussen generaties, van babyboomers tot Generatie Z.