De eerste stadswandeling op 9 februari!

Een nieuwe kans om de rijke geschiedenis van Geertruidenberg Vestingstad aan De Biesbosch te ontdekken.

De eerste stadswandeling van 2020 vindt plaats op zondag 9 februari. Een nieuwe kans om de rijke geschiedenis van Geertruidenberg Vestingstad aan De Biesbosch te ontdekken. Ook de toren van de Geertruidskerk staat op het programma. Voor wie de bijzondere muurschilderingen in het voormalig Stadhuis nog nooit heeft bewonderd, het carillon op een van de zolders van de toren nog nooit van dichtbij heeft gezien of nooit heeft genoten van het prachtige uitzicht vanuit de toren, zal deze stadswandeling een echte ontdekkingstocht worden.
Start van de stadswandeling met torenbeklimming is om 14.00 uur bij het VVV kantoor, Markt 46.
Het programma van de open stadswandelingen, torenbeklimmingen en natuurwandelingen in 2020 staat in de agenda op onze website: www.vestingstadaandebiesbosch.nl. Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Let op: de openingstijden van het VVV kantoor, t/m 30 april 2020, zijn: donderdag en vrijdag van 11.00-15.00 uur, zaterdag van 11.00-16.00 uur en zondag 13.00-16.00 uur.

Bron: VVV Geertruidenberg

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.