Corona Impact enquête voor ondernemers

De coronacrisis komt hard aan bij een grote groep ondernemers. We willen een actueel beeld krijgen wat de impact is van het coronavirus op de ondernemers uit de gemeente Geertruidenberg. Bent u ondernemer in de gemeente Geertruidenberg vul dan de enquête in!

De enquête bestaat uit 16 vragen en het kost ongeveer 5 minuten om hem in te vullen. De enquête kan je hier vinden:

https://nl.surveymonkey.com/r/KX8Y3NV

We proberen ondernemers in deze bizarre tijd zo goed mogelijk te ondersteunen. De VOG en de gemeente Geertruidenberg willen met de resultaten de impact in beeld brengen en ophalen wat aanvullende activiteiten zouden kunnen zijn. De enquête is anoniem, een samenvatting van de resultaten wordt over een aantal weken bekend gemaakt.

Wij hopen dat zoveel mogelijk ondernemers de enquête invullen, ook al ben je niet of nauwelijks geraakt door de coronacrisis. Hiermee krijgen we een zo goed mogelijk beeld van de impact en kunnen we zo gericht mogelijk vervolgstappen nemen. Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!

VOG-bestuur & gemeente Geertruidenberg

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.