Corona Impact enquête voor ondernemers

De coronacrisis komt hard aan bij een grote groep ondernemers. We willen een actueel beeld krijgen wat de impact is van het coronavirus op de ondernemers uit de gemeente Geertruidenberg. Bent u ondernemer in de gemeente Geertruidenberg vul dan de enquête in!

De enquête bestaat uit 16 vragen en het kost ongeveer 5 minuten om hem in te vullen. De enquête kan je hier vinden:

https://nl.surveymonkey.com/r/KX8Y3NV

We proberen ondernemers in deze bizarre tijd zo goed mogelijk te ondersteunen. De VOG en de gemeente Geertruidenberg willen met de resultaten de impact in beeld brengen en ophalen wat aanvullende activiteiten zouden kunnen zijn. De enquête is anoniem, een samenvatting van de resultaten wordt over een aantal weken bekend gemaakt.

Wij hopen dat zoveel mogelijk ondernemers de enquête invullen, ook al ben je niet of nauwelijks geraakt door de coronacrisis. Hiermee krijgen we een zo goed mogelijk beeld van de impact en kunnen we zo gericht mogelijk vervolgstappen nemen. Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!

VOG-bestuur & gemeente Geertruidenberg

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.