Business Art Service gaat verhuizen

Vanaf half oktober zeggen we ons vertrouwde kantoor in Raamsdonksveer vaarwel en nemen we intrek in een nieuw pand in Utrecht.

Deze nieuwe ruimte biedt plaats voor een kantoor, showroom, workshopruimte én kunstdepot in één.

Aan ons collectieteam de uitdagende taak om de komende weken onze enorme collectie veilig te verhuizen.Om een beeld te schetsen: met onze collectie van ruim 30.000 kunstwerken zou de afstand tussen beide locaties in kunstwerken uitgelegd kunnen worden!

Het nieuwe kantoor zorgt voor allerlei nieuwe mogelijkheden waarmee Business Art Service nóg beter al haar ideeën over het positieve effect van kunst op de werkvloer kan uitdragen. Niet alleen in een moderne nieuwe showroom, maar in het gehele pand zal gedemonstreerd worden hoe kunst ingezet wordt om een inspirerende werkplek te creëren.

Vanaf eind oktober kan je bij Business Art Service en Kunst.nl terecht in Utrecht op:

Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht

Met vriendelijke groet, en hopelijk tot snel,

https://campaign-image.eu/zohocampaigns/30677000000113259_bas_logo_soft_coral.pngBusiness Art Service
info@businessartservice.nl

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.