BRANDRS: een hecht team met passie voor beeld

Rob de Jong en Jeroen Schoenmaker zijn de drijvende kracht achter BRANDRS. In dit artikel vertellen ze over BRANDRS, het ontstaan van het team en over hun kijk op het ondernemerschap!

Door Sara Berende

Rob en Jeroen kennen elkaar al ruim 15 jaar en runnen inmiddels 3,5 jaar samen het bedrijf. Naast compagnons zijn ze ook goede vrienden. Rob heeft na de middelbare school de opleiding grafische vormgeving gevolgd en vervolgens ervaring opgedaan binnen verschillende organisaties. Jeroen was voor BRANDRS al als zzp’er actief op het gebied van webdesign, maar wilde graag zijn horizon verbreden. De twee raakten in gesprek hoe ze hun krachten konden bundelen en hieruit is BRANDRS geboren!

Teamfoto BRANDRS 2.jpg

BRANDRS is een dynamisch bedrijf uit Raamsdonk en is sterk in film, fotografie en webdesign. De toegevoegde waarde van de mannen van BRANDRS zit in hun inlevingsvermogen in de klant en hun passie voor beeld. In de toekomst zouden Rob en Jeroen graag met BRANDRS willen groeien en lokaal bekender worden. Ze zouden ze zich graag in een groter pand vestigen met mogelijkheden om het team nog verder uit te breiden en met andere creatieve bedrijven samen te werken.

In het ondernemerschap vinden Rob en Jeroen het belangrijk dat je je bedrijf blijft vernieuwen. “Nieuwe en frisse ideeën kunnen je bedrijf weer een boost geven en zijn bovendien belangrijk voor het binden van klanten”. Persoonlijk contact en vertrouwen van klanten is dan ook iets wat de heren van BRANDRS waardevol vinden. “Onze lijn met klanten is altijd kort en het team neemt de tijd om met klanten mee te denken”.

BRANDRS bestaat uit een dynamisch team. Rob en Jeroen vormen samen met Michael en Edgar de kern van BRANDRS. In totaal bestaat het team uit 12 professionals, ieder met eigen expertises. Het team is erg hecht. De onderlinge samenwerkingsband is sterk en het team vult elkaar goed aan. ‘Teambuilding’ is dan ook iets wat Rob en Jeroen binnen BRANDRS belangrijk vinden en geven dit als tip mee aan andere ondernemers. “Hou het gezellig!”, aldus Jeroen.

Wil je ook een keer met jouw bedrijf in de spotlights staan? Wordt dan nu lid van de VOG en Sara neemt contact met je op! Of stuur haar zelf een e-mail: sara@vog.nl.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.