Bouw Jumbo stilgelegd

Jumbo laat weten: “Dit is op last van de gemeente Geertruidenberg. Reden is de vondst van een oude dieseltank”.

Een foto van de oude Jumbo. Ernaast komt de nieuwe supermarkt. © Pix4Profs / Edwin Wiekens

De Jumbo in de wijk Boterpolder verhuist en komt in een nieuw pand naast de huidige locatie. De supermarkt komt daarmee dichter bij de Veerse haven. Al enige tijd vinden hier werkzaamheden plaats.

Eerder stuurde Jumbo een bericht dat begin juli de nieuwe winkel zou opengaan. Hoeveel vertraging de bouw heeft opgelopen, is niet bekend. ,,De huidige winkel blijft open tot een nieuwe datum bekend is voor de verbouwing“, zo laat de supermarkt weten.

Bron: BN De Stem – Sjoerd Marcelissen 21-06-19

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.