Boeren halen verhaal in o.a. Geertruidenberg

Boeren voeren vandaag opnieuw actie. Ze lijken geen concreet plan of doel te hebben, maar trekken van de ene naar de andere plaats.

Lunchende boeren bij de Amercentrale. © Marcel van Dorst – MaRicMedia

Net na het middaguur braken de demonstranten door een ME-blokkade, op weg naar de binnenstad van Den Bosch. Voor het Stationsplein hield de politie ze nogmaals tegen. In Eindhoven werden actievoerders ongeveer tegelijk weggestuurd van het Stadhuisplein.

De boeren richtten zich eerder op de dag vooral op bedrijven en supermarkten. In Eindhoven vond een ongeluk plaats. Uit voorzorg staat op een aantal locaties ME. De acties zorgden voor grote problemen op de (snel)wegen. Op meerdere plaatsen worden opritten naar de snelweg volledig afgezet. De politie treedt strenger op dan bij eerdere demonstraties. In Oost-Brabant zijn meerdere tractoren van de snelweg gehaald en tientallen boetes uitgedeeld.
Volg alle ontwikkelingen in ons liveblog.

Bron: BN De Stem – Ties Cleven 18 dec. 2019 

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.