Basisschool De Biekorf te gast bij De Uitvindfabriek

De Stichting OTG heeft als doelstelling het onderwerp TECHNIEK hoger op de agenda van de basisschooljeugd en hun ouders te krijgen.

De Stichting Onderwijs & Techniek Geertruidenberg probeert dat te bewerkstelligen door aan alle jaargangen van de basisschool een aantal projecten aan te bieden.
Voor de groepen 6 van alle basisscholen in onze gemeente Geertruidenberg wordt een bezoek aan De Uitvindfabriek (www.uitvindfabriek.nl) te Breda mogelijk gemaakt. Dat zijn een kleine 300 leerlingen die verdeeld over verschillende dagen in groepen van ongeveer 25 tot 30 leerlingen een ochtend worden ingewijd in de beginselen van de techniek.

Ze zien een film over technische onderwerpen en gaan daadwerkelijk aan de slag met leuke projecten.
Het resultaat is wat meer inzicht en begrip van wat je met techniek kunt doen.
Donderdag 18 december was Basisschool De Biekorf te gast bij De Uitvindfabriek. Bijgaand enkele foto’s van het bezoek.

De financiering van de Stichting wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van de gemeente Geertruidenberg en Verenigde Ondernemers Geertruidenberg VOG.

Bron: OTG – Nicole de Kort 20-12-2019

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.