Autobedrijf P. Kanters doet alles voor uw auto

Perry Kanters is sinds oktober 2014 eigenaar van het aan de Rivierkade gevestigde Autobedrijf P. Kanters.

Zelf noemt de eigenaar zijn bedrijf liever een laagdrempelige dorpsgarage waar persoonlijk aandacht en flexibel reageren op wensen van de klant centraal staan. Samen met de vakkennis van het team, het moderne materieel in de garage en de servicegerichtheid zorgt dat ervoor dat het vaste klantenbestand sterk groeit. Het lukt Perry Kanters aanzienlijk goedkoper te werken, zelfs ruim 15% lager in vergelijking met regionale merkdealers. Met de Bosch Car Service kan de klant, met behoud van de fabrieksgarantie, bij Autobedrijf P. Kanters terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. Voor reparatie, onderhoud en service van uw auto, van jong tot oud en van diesel tot elektrisch, camper of bedrijfswagen moet u echt bij Autobedrijf P. Kanters zijn; die doen werkelijk alles voor uw auto!

Perry Kanters

“We werken volgens het ‘one-stop shop-principe, waarbij de klant te maken heeft met één aanspreekpunt voor een breed scala aan diensten op het gebied van de auto. Of dat nu gaat over reparatie, een APK-keuring, onderhoud en advies of over airco-service, schadegevallen, pechhulp of voertuig-diagnose. Bij Autobedrijf P. Kanters onderscheiden wij ons met persoonlijke aandacht, transparantie en flexibiliteit. De klant krijgt van ons een volledige begroting vooraf, zodat ze niet te maken hebben met onverwachte of verborgen kosten achteraf. Daarnaast hanteren we een flexibele werkwijze, waardoor we in staat zijn snel te kunnen schakelen zodat we vaak per omgaande technische problemen op kunnen lossen”, vertelt een gemotiveerde Perry Kanters over zijn autobedrijf. Hij meldt nog dat hij door de groeiende klantenkring ter versterking van zijn team op zoek is naar een 1e monteur.

Niet alleen op diesel, benzine of gas rijdende auto’s, van jong tot oud, kunnen er terecht, maar ook over hybride en elektrische auto’s beschikken Perry en zijn collega’s over de nodige knowhow. Om op de hoogte te blijven van de snelle ontwikkelingen die plaatsvinden in de autobranche volgens ze tal van cursussen en krijgen ze zes maal per jaar professionele bijscholing. Kortom: bij Autobedrijf P. Kanters zijn ze helemaal op de hoogte van de allerlaatste veranderingen en/of aanpassingen van alle merken auto’s. Perry Kanters is met zijn bedrijf aangesloten bij Bosch Car Service, voor klanten een garantie dat uw voertuig in goede handen is. De reacties van klanten, zoals ‘geweldige service zelfs na sluitingstijd’ en ‘eerlijke prijs en vlot personeel’ maken duidelijk dat ze hun beloftes ook echt nakomen. Rijd ook eens naar Autobedrijf P. Kanters in Geertruidenberg en concludeer dat ze aan de Rivierkade 8 in Geertruidenberg inderdaad echt alles voor uw auto, camper en bedrijfswagen doen.

Bron: VOG Redactie – Jan Hoek

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.