Annulering bijeenkomsten gemeente Geertruidenberg

Sinds gisteren wordt er gesproken over één ‘Brabantse aanpak’ om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Inwoners van Noord-Brabant worden opgeroepen om hun sociale contacten de komende dagen zoveel mogelijk te beperken. Het advies is om plekken waar veel mensen samenkomen te vermijden.

Wij volgen deze richtlijnen en hebben daarom besloten om onze bijeenkomsten van deze week te annuleren. Het gaat om de volgende bijeenkomsten:
– Bewonersavond van het plein Antoon Coolenstraat/Anton van Duinkerkenstraat op 12 maart.
– Het Energiecafé op 12 maart (gemeente Oosterhout)
– Voorstelling Grote Woorden van Piepschuim in de Schattelijn op 14 maart
– Ondernemersbijeenkomst 17 maart

Zodra er een nieuwe datum bekend is, communiceren we dit via onze eigen kanalen. Afhankelijk van de nieuwe ontwikkelingen kijken we begin volgende week verder. Bijvoorbeeld als het gaat om bijeenkomsten en evenementen die later plaatsvinden, zoals de Boomfeestdag op 18 maart en de Priknickdag op 21 maart.

Gepubliceerd door gemeente Geertruidenberg op geertruidenberg.nl op wo, 11-03-2020 – 13:50

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.