Annulering bijeenkomsten gemeente Geertruidenberg

Sinds gisteren wordt er gesproken over één ‘Brabantse aanpak’ om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Inwoners van Noord-Brabant worden opgeroepen om hun sociale contacten de komende dagen zoveel mogelijk te beperken. Het advies is om plekken waar veel mensen samenkomen te vermijden.

Wij volgen deze richtlijnen en hebben daarom besloten om onze bijeenkomsten van deze week te annuleren. Het gaat om de volgende bijeenkomsten:
– Bewonersavond van het plein Antoon Coolenstraat/Anton van Duinkerkenstraat op 12 maart.
– Het Energiecafé op 12 maart (gemeente Oosterhout)
– Voorstelling Grote Woorden van Piepschuim in de Schattelijn op 14 maart
– Ondernemersbijeenkomst 17 maart

Zodra er een nieuwe datum bekend is, communiceren we dit via onze eigen kanalen. Afhankelijk van de nieuwe ontwikkelingen kijken we begin volgende week verder. Bijvoorbeeld als het gaat om bijeenkomsten en evenementen die later plaatsvinden, zoals de Boomfeestdag op 18 maart en de Priknickdag op 21 maart.

Gepubliceerd door gemeente Geertruidenberg op geertruidenberg.nl op wo, 11-03-2020 – 13:50

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.