Afsluiting Maasdijk in september 2021

Dit jaar voert de gemeente groot asfaltonderhoud uit aan de Maasdijk in Raamsdonksveer. Dit staat gepland voor het laatste weekend van september 2021 (van vrijdag 24 september 21.00 uur tot maandag 27 september 6.00 uur). De Maasdijk wordt hiervoor volledig afgesloten. Ook wordt  er een omleidingsroute ingesteld.

Beperk vrachtverkeer

Bedrijventerrein Dombosch ligt aan de Maasdijk. De gemeente wil zoveel mogelijk voorkomen dat vrachtverkeer de omleidingsroutes gaat volgen. De omleidingsroutes lopen namelijk door de kernen. Daarom doet de gemeente een beroep op de ondernemers van Dombosch om het vrachtverkeer van en naar het bedrijventerrein te beperken in dat weekend.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Nicole de Kort (accountmanager bedrijven) of Maurits Appels (adviseur openbare ruimte). Zij zijn bereikbaar via n.dekort@geertruidenberg, m.appels@geertruidenberg.nl en via het telefoonnummer 14 0162.

 

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.