ACM stemt in met fusie Riethorst Stromenland, Volckaert en Schakelring

Goedkeuring Autoriteit Consument en Markt (ACM) was de laatste vereiste voor de voorgenomen fusie.

Zoals u weet, hebben zorgorganisaties De Riethorst Stromenland, Volckaert en Schakelring eerder de ambitie uitgesproken om te fuseren.

De ondernemingsraden en de cliëntenraden hebben positief geadviseerd en de raden van toezicht hebben het voorgenomen besluit tot fusie goedgekeurd, evenals de Nederlandse Zorgautoriteit. Goedkeuring van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) was de laatste vereiste voor de voorgenomen fusie. Wij zijn blij u te kunnen vertellen dat ook de ACM met onze plannen tot fusie instemt. Recent hebben we de vergunning ontvangen. We kunnen ons nu richten op een volledige integratie van onze organisaties tot één nieuwe zorgorganisatie per 1 januari 2021.
Meer informatie leest u in de bijlage. Klik hier om de bijlage te openen.

Bron:

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.